United States
Warm Springs District

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Add to bucket listRemove from bucket list
10 travelers at this place
 • Day1

  Erster Tag

  August 17, 2018 in the United States ⋅ ⛅ 21 °C

  Sehr gut geschlafen, waren doch recht fertig. Waren dann doch 26 Stunden wach.... 3,5 Stunden stehen vor der Passkontrolle usw. Zieht sich dann doch, auch wenn bis dahin alles super geklappt hat.
  Jetzt gibt's das erste Frühstück bei Star
  Read more

  Werner Sibla

  De Amis Sportschuhe und Oakley Brille

  8/17/18Reply

  Na dann: somit kann's weitergehen. Viel Freude euch. Herzlichst, Tanti

  8/17/18Reply

  Weiterhin gute und interessante Reise ... lb. Gr. Oma und opa

  8/18/18Reply
  2 more comments
   
 • Day6

  Tesla Factory Tour

  October 30, 2017 in the United States ⋅ ⛅ 13 °C

  Met up with Daniel and Stefan over in Fremont for the Tesla Factory Tour Daniel invited us to. Thank you very much for the chance to join!

  NDAs stopped us from photographing inside, so only the customer lounge caught on camera.Read more

 • Day9

  Fremont

  August 27, 2016 in the United States ⋅ ☀️ 21 °C

  10. Tag
  Heute machen wir ein Zwischenstop zum Shoppen wir haben zwei Adressen für Outlets...leider hat sich die erste als eine Mall eintpuppt, wir sind trotzdem mal rein...riesig😁 Egal was man sich vornimmt es läuft irgendwie immer anders als gedacht und die Zeit vergeht im nu😮 anschließend zum rießen Walmart unser Proviant auffüllen, jetzt ist es eigentlich schon etwas spät um das Outlet anzufahren machen es aber trotzdem.... es ist schon spät...essen und ab ins Hotel und morgen geht's weiter...Read more

 • Day213

  Milpitas, CA

  March 30, 2015 in the United States ⋅ 🌙 11 °C

  Dear friends and family, our trip has official stopped because of a family emergency. The stop was hard and sudden, but it was important and necessary to be home. We are very grateful for all of our followers on this blog, and the support from friends and family that allowed us to start on this trip, and kept it going when times get tough. Our journey will continue in the coming months, but we will take on different travels and adventures in order to be there for the people who needs us. Stayed tuned for more updates...Read more

  Sorry to hear this Jen, but we are glad you and Kevin made it home safely! XOXO - Michelle

  4/6/15Reply
  Stephanie Lo Duca

  Sending love from the Meyer office! I hope everything is okay.. But what a beautiful journey it has been (and will be I am sure). ~ Steph

  4/6/15Reply
  Kristin Billingsley

  Thinking of you both and your families. Hugs!

  4/6/15Reply
  2 more comments
   
 • Day17

  Dan 16

  September 9, 2018 in the United States ⋅ ☀️ 23 °C

  Naplahtali so naju. V Bridgeport Inn-u sploh ne straši. Očitno se je teta v beli halji naveličala vseh teh hillbilly-jev, ki jih je tu res veliko. Prijazni, ampak zelo posebni :D Hotelu se malenkost pozna, da je bil zgrajen leta 1877, predvsem pri mešanju mrzle in tople vode. Grem pod tuš, si končno nastavim primerno temperaturo vode, po 10 sekundah začne teči ledena. Am, kaj se dogaja? Toplo odprem malo bolj, čez nekaj časa začne teči skoraj vrela. Jao. Očitno je vsakič, ko je nekdo v ostalih sobah odprl pipo, mojo mešanico tople in mrzle vode pokvaril. Podobno kot pri nas doma v Hotiču, hihi :D

  Zjutraj naju je prebudilo glasno vriskanje s ceste. Mimoidoče so sredi ceste pozdravljali člani bratovščine E Clampus Vitus, ki se zavzema za ohranjanje ameriškega zahoda kot je nekoč bilo. Posebno mesto ima tu spomin na kopanje zlata in vse kar je dobrega in slabega ta obrt prinesla. Vsakemu, ki se je peljal ali sprehodil mimo, so mahali in mu zaželeli dobrodošlico v mesto. Bratovščina je eden glavnih razlogov, da je mesto Bodie (pisala v prejšnji objavi) danes še vedno ohranjeno kot je.

  Iz Bridgeporta do parka Yosemite pelje cesta čez prelaz Tioga. Če mi ni bil ta še bolj všeč kot sam park. Čudovita pokrajina, razgibana, zelena, z jezerci na vsake toliko. Lepo! Sredi prelaza sva bila celo na višini za slovenske razmere nedosegljivih 3020 metrov in s tem podrla rekord. Kar je pa najbolj zanimivo je pa to, da sva se še isti dan spustila na višino 20 metrov. Ne vem, če sem se kdaj poprej v enem dnevu tolikokrat prijela za nos in pihnila, da sem izenačila pritisk.

  Že kmalu po vstopu v park, sva ob cesti srečala 2 lepi srnici. Ker je bila cesta prazna, sva se ustavila in bila prepričana, da bosta zbežali. Jaz ne vem kdo vse te živali udomači, saj sta tudi ti dve ostali na mestu, kot že kar nekaj živali, ki sva jih do zdaj srečala. Uspela sva naredit kar nekaj luštnih fotografij. Medveda pa nisva videla nobenega, čeprav je vsepovsod ogromno tabel, ki na njih opozarjajo.

  Verjetno najbolj znana kamnita struktura v parku Yosemite je El Capitan. Vsaj za nas, ki smo uporabniki operacijskega sistema Mac OS :D Za ostale pa Half Dome. Ta je najvišji in sicer znaša njegova višina zavidljivih 1524 metrov. Torej razdalja od doline pa do vrha znaša 1524 metrov. Kilometer in pol. Waw! Večina najbolj obleganih pohodnih poti je do slapov. Teh je tu res veliko. Pobliže sva si ogledala Bridalveil in Vernal. Prvi meri 190 m, drugi pa 97. Je imel pa drugi veliko večji pretok. Bila sva čisto blizu, vmes naju je parkrat kar dobro poškropilo. Glede na temperaturo 31 stopinj, več kot dobrodošlo. Bi se šla tudi kopat, pa so kopalke ostale v dolini ;) Našla sva si skalo v bližini slapu, kjer sva načela sendvič. Nista minili 2 minuti, ko je do naju prišla veverička. Fehtarit :) Sva upoštevala navodila, da hranjenje živali ni dovoljeno, zato je šla veverička fehtat drugam. Pa mislim, da je tudi potem ostala praznih ust, saj večina obiskovalcev navodila upošteva.

  Vrnili so se Mustangi. To je avto, ki sva si ga v štartu želela in katerih se na okoli vidi več kot listja in trave. Vendar le na turistično najbolj obleganih koncih. Zdaj, ko sva bila nekaj dni izven teh območij, jih praktično ni bilo. Ko smo že pri avtomobilih. Pri BMW-ju se je pojavilo opozorilo, da je avto zrel za redni letni pregled. Že 3 dni nazaj sva klicala Alamo, kjer sva avto rentala in pojasnila situacijo. Rekli so, da poiščejo najbolj ugodno rešitev in naju pokličejo nazaj. Pa do danes niso, zato sva jih klicala ponovno. Operaterka je povedala, da je bilo takoj naslednji dan zabeleženo, da avto vrneva v eni izmed Alamo izposojevalnic, da opravijo servis, midva si pa izbereva nov avto. Le ena težavica: naju glede tega ni nihče obvestil. Ah ta slaba podpora uporabnikom :) Peljeva se proti San Franciscu. Vse potrebno bova uredila na letališču, kjer se nahaja Alamo baza. Avto nama je zelo prirasel k srcu, kar težko ga bova dala stran. Vendar, če druge ni ... Mogoče pa zdaj dobiva Mustanga :) Rdečega ;)
  Read more

  DUSI

  Hm, kaj pa bosta z Mustangom, pa se rdecim po vrhu, San se value bodo Srnice bale.

  9/9/18Reply

  Držimo pesti za Mustanha. RDEČEGA😋 POZDRSVČEK😘

  9/9/18Reply
   

You might also know this place by the following names:

Warm Springs District