Last Day LA en USA Roundtrip

Onze laatste echte dag begon met een ontbijtje π₯β buiten het hotel.
Daarna deden we Beverly Hills en Rodeo Drive.
Na 2u was het tijd om de kust ποΈ van LA te gaan ontdekken. We bezochtenRead more
Onze laatste echte dag begon met een ontbijtje π₯β buiten het hotel.
Daarna deden we Beverly Hills en Rodeo Drive.
Well, the honeymoon of our dreams has finally come to an end. We have been extremely fortunate to have had so much time and to have done so much. It has been amazing and we are profoundly grateful forRead more
Auch der siebte Grenzübertritt wieder mega easy: in weniger als 5 Min hatten wir den US Grenzer überzeugt. Keine Drogen, keine Waffen: enjoy. Tag am Venice Beach: wie immer wunderbar, pulsierend undRead more
Am Donnerstag war es endlich soweit. Ich konnte es kaum abwarten den Raimi endlich vom Flughafen zu holen. So fuhr ich schon los, obwohl er noch bei der Immigartion stand. Für mich ist am AusgangRead more
Fila de carros para bajar en el aeropuerto en GDL, filotota para el check-in, fila para la revisión, fila para pagar el café, fila para abordar, fila para migración, y ahora filotota para la rentaRead more
Am Morgen haben wir nach dem Auschecken noch den Pool im Hotel genossen.
Es war sehr heiss und wir sind beim nichtstun richtig ins schwitzen gekommen.
Danach sind wir erneut an die Poolparty gegangen,Read more
Nach wieder 3 stunden Fahrt angekommen im flughafenhotel. Vorbei am pyramid Lake und durch Ellen Canyon war die strecke gut zu meistern. Koffer neu einpacken , boarding pass ausdrucken und dann morgenRead more
Kwalificatie kijken in het Marroitt en poedelen in zwembad van het Hilton.
Aangekomen in Marriott hotel LA airport. Hier blijven we 3 nachtjes.
Vanaf het landen stonden we met 30 minuten weer buiten de luchthaven met onze koffers. De autoverhuurbedrijven zitten iets verder van de luchthaven en gratis pendelbusjes rijden heen en weer. OmdatRead more
You might also know this place by the following names:
Westchester
Traveler
is dat de ingang van jullie nieuwe woning? ππ
Traveler
zoiets staat hier ook in Oostende ππ
ziet er lekker uit πππ