Klein Curaçao

Vandaag staat een dagje Klein Curaçao op het programma. We moeten al om 6:45 uur inschepen dus ons vertrek stond om 6:00 uur gepland. Maar toen wilde onze auto niet starten. Onze gastvrouw PatriciaRead more
Op onze laatste volledige dag hebben we in de ochtend een ATV (Quad) tour gedaan. Hiermee gingen we off-road door de natuur aan de west kant van Curaçao. Was super leuk om lekker op z’n voertuigRead more
Vandaag gingen we met een Catamaran naar Klein Curaçao toe⛵️. Aan de voorkant van de boot zaten grote hangnetten waar je op kon zitten / liggen. Hier hebben wij de hele heenweg gezeten. TelkensRead more
Na ein Glück dass ich am gestrigen Seetag einen Beauty-Tag eingelegt habe. So sah ich heute wenigstens schön aus als ich volle Kanne eingestaubt wurde. 😖😉
Anfangs war ich "nur" Beifahrer dochRead more
Nach der Aloe Vera Plantage bin ich weitergefahren durch privates Gebiet zur Sint Joris Baii. Hier fließt das Meer in die Insel hinein. Krasse Landschaften, kein Mensch, ein Mountainbikeparadies,Read more
Heute war es endlich so weit, die Katamaran Fahrt nach Klein Curacao stand an. Wir haben in allen Rezensionen nur gelesen, wie atemberaubend und schön es sein soll. 7:30 waren wir nach der AutoabgabeRead more
Vanochtend voor 200 euro boodschappen gedaan onze koelkast vol te proppen, dat is gelukt :D
Daarna naar een kitesurf spot geweest waar helaas verder geen strand was om lekker te zonnen ofRead more
Bij onze accomodatie om de hoek kun je een workshop chichi beeldjes maken volgen, maar ook gewoon een beeldje kopen. Wij kochten hier een beeldje voor onze souvenir plank.
Mit den Katamaran kann man zur nahegelegenen Insel Klein Curacao fahren. Die Überfahrt dauert normalerweise zwischen 1,5 und 2 Stunden. Wir hatten natürlich ordentlich Wind und ziemlich hohe Wellen,Read more
Es ist einTraum, es fehlen einem die Worte zum Beschreiben. Wir nehmen einen Boje und schwimmen und schnorcheln zum Strand. Am Abend sind nur wir und der Strandwächter übrig. Das ist einzigartig undRead more
Traveler Niet zeeziek geweest (wat je vaak hoort)?
Traveler Het was ook wel erg vroeg vertrekken hoor, dan kan je ook nog niet helder denken 😁🤣
Traveler Helder denken is sowieso moeilijk voor mij 😂
Traveler Niet zeeziek geweest. We hadden wel vooraf een primatourtje genomen.