- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Jun 21, 2024, 5:50 PM
- 🌬 21 °C
- Altitude: 42 m
EnglandAshford International Railway Station51°8’36” N 0°52’19” E
Dag 2 Kent

Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt stapten we om 9 uur in de auto om als eerste Canterburry te bezoeken. Wat een mooie oude stad is dat. Veel oude vakmans huisjes en leuke terrasjes. En natuurlijk de Cathedral. Tjonge die was echt indrukwekkend van binnen en buiten. Ook de tuin en de gebouwen erom heen waren prachtig. We zijn ook nog even de gewone winkels in gegaan omdat ik mijn zonnebril weer eens vergeten was😩 (had zo'n mooie gekocht) gelukkig hadden ze er een primark dus voor 2.50 pond had ik er weer eentje. Rutger kwam op het idee om te gaan lunchen in Whitstable. Dit is een oud vissersplaatsje aan de zee en bekend om de oesters. Hier hebben we bij een ontzettend leuk restaurantje aan zee buiten gegrilde oesters, gefrituurde inktvisringen en een schaaltje patat op. Was echt een enig dorpje. Met volle buik gingen we naar Leeds Castle. Dit was een buitenverblijf van enkele koninginnen van de Tudors. Later gekocht door een rijke Amerikaanse die heel veel bekende mensen en acteurs te gast heeft gehad waaronder Edward en Wallis Simpson en Charlie Chaplin. Het was echt nu ingericht zoals in de jaren 20 dus een beetje Downton Abbey idee.
En die tuin erom heen zo mooi en groot!! Niet normaal. Hierna hadden we er al 16000 stappen opzitten dus onze lunch is er mooi vanaf haha. We hebben genoten vandaag van al het moois en niet te vergeten het heerlijke weer. Wat zijn we gezegend met het weer echt een cadeautje ☀️
Nu zitten we in de lobby van het hotel om straks wat te eten en het voetbal van Nederland te kijken. Morgen gaan we naar ons volgende adres in Bournemouth en gaan we bij Brighton, Chichester en Winchester kijken. Nieuwsgierig hoe het daar weer is. Dikke kus en tot morgen😘😘Read more
Visje in Brighton 🥳 [Peter Koelewijn]
Traveler Altijd lekker😁