- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Dec 12, 2024, 7:01 PM
- ☁️ 2 °C
- Altitude: 188 m
FranceVerdun49°10’5” N 5°22’51” E
Reisperikelen

Wat was het vannacht heerlijk warm, zo lekker dat ik mij verslapen had vanmorgen. Om 09.09 schrok ik wakker, snel in mijn pyama naar Eva's huis gelopen, zij had al even de gedachte gehad dat de kachel toch niet in orde was en dat ze een ambulance moest bellen 😂
Uiteindelijk vertrok ik pas om 11 uur. Het was mistig en grijs met rond Brussel werkzaamheden aan de weg waardoor het niet echt opschoot. Mijn reisdoel was Reims, maar dat heb ik halverwege laten varen omdat ik er dan volgens de navigatie om 17.25 zou zijn en dat zonder pauzes. Ik ben behoorlijk nachtblind dus dat is dan echt te laat. Uiteindelijk ben ik in Verdun terecht gekomen op een camperplaats achter de Leclerc (groot warenhuis) waar ik met 2 andere campers sta. Ik houd van mijn fietsje maar het is toch fijner als ik het gangpad in mijn busje vrij heb, dus die staat buiten aan een boom.
Bij Leclerc eerst een crêpe miel 🍯 en een kop koffie. Daarna in de winkel kijken of ze een TP-Link verkopen want er kwam steeds een melding dat er geen internet toegang was. Gelukkig had ik gevraagd of ze de nieuwe TP-Link even wilden proberen met mijn simkaart, met de nieuwe TP-Link kwam dezelfde melding, dus ik heb hem niet gekocht. Ik was best een beetje benauwd dat ik geen internet meer zou hebben en misschien dan ook geen telefoon meer?
In de lekker warme Octobus mijn telefoon en de TP-Link eens even goed uit elkaar gehaald en de kaartjes gewisseld. Met als gevolg dat de TP-Link het nu doet maar de simkaart in mijn telefoon niet meer. Nou ja morgen maar weer verder kijken. Ik ben nu in ieder geval per whatsapp bereikbaar, zou niet zo moeilijk moeten zijn want ik sta zo ongeveer onder een zendmast.
Van Eva had ik lekkere soep meegekregen die wilde ik opwarmen op het gassystteempje dat ik nieuw gekocht heb. Natuurlijk niet eerst thuis uitgeprobeerd met als gevolg dat ik het niet goed voor elkaar kreeg, de soep zit weer in de koelbox, morgen als het licht is maar opnieuw proberen.
Lijkt wel of ik voor het eerst op reis ben met fietsje in orde maken, lege batterij van afstandbedieningssleutel, kachel probleem, moeilijkheden met de simkaart en nog geen soep op kunnen warmen, maar dit is toch echt het derde jaar dat ik op reis ben. Heb ik een reismaatje mee, maar daar heb ik ook niet veel aan met deze probleempjes. Zou Max ongeluk brengen, moet ik m leeg laten lopen, of heb ik eerder steeds mazzel gehad? 😃Read more
Traveler Fijn dat je kacheltje weer brand , laten we hopen dat de opstart problemen straks verleden tijd zijn , en je ontspannen kunt genieten van alles wat er komt,
Traveler Het is nu heerlijk met het kacheltje aan en ja hopelijk waren dit alle opstart moeilijkheden 😃
Traveler Ik vind dat je je goed door al die problemen heen worstelt. Petje af….. Gelukkig heb je geen haast
Traveler Nee gelukkig geen haast 😃