We met Emmett after his semester at university here. What a beautiful medieval town! The Brothers Grimm went to university here, and there are statues around town from their fairy tales. We had dinnerRead more
Route ten oosten van Winterberg. Wordt over leuke weggetjes gestuurd. Komt mijn off-road cursus toch nog van pas 😊. En natuurlijk ook de wegwerkzaamheden met 🚦. Weinig specifieke uitzichtpunten,Read more
We kregen een rondleiding van Ralf, hij woont sinds 2004 op dit landgoed in een appartement van het kasteel. Hij is geen eigenaar. Hij heeft zijn eigen hippietuin gecreëerd waar hij festivals enRead more
Het was bijna donker toen we aankwamen bij een wat leek op een kleine parkeerplaats. Het bleek het terrein te zijn dat bij een landgoed hoort en waarvan de eigenaar net een festival gehouden had. ErRead more
Schneewittchen war gestern krank und vier Zwege mußten sie pflegen. Woher wir das wissen? Wir wollten sie in Bergfreiheit im Schneewittchenhaus besuchen. Da nur 3 Zwerge für die Besucher ZeitRead more
Ankunft in Bad Wildungen auf einem idyllischen Stellplatz. Wir haben die Altstadt besichtigt und Klaus hat mich doch gleich an den Pranger gestellt. 😊 Anschliessend waren wir bei der WaffelköniginRead more
Traveler
Assez massif et colossal comme construction;)
Traveler Ouf, que tu ne te sois rien fait voler!
Traveler Haha oui après coup j'ai eu du bol
Traveler
Exceptionnel !