Stoeltjeslift Rosstrappe Thale

Na de rodelbaan zijn we ook nog met de stoeltjeslift geweest naar de andere kant van Thale geweest. Wat een stilte zeg, als je daar in zit! Het is overal nog erg rustig. Wandelingetje van 1 km gedaanRead more
We gaan vandaag in Thale met de gondel en de stoeltjeslift bij het Bodetal. Ook gaan we een rondje op de rodelbaan doen. Prachtige uitzichten weer. Het Harz gebergte is echt heel mooi!! Overal zie jeRead more
Na een week inpakken, gepaard met de gebruikelijke discussies 🤷🏻♂️ en een stevig vrijgezellen weekend zijn we dan toch vertrokken! Niet uitgerust in een serieus volle wagen zijn weRead more
We stopped in a little village called Altenbrak in the Harz Mountains for 2 nights. This place was really quaint and reminded us a lot of alpine skiing villages in its charm. A lot of the houses hadRead more
Il fait beau mais il vente, ambiance glaciale sur le Harz 🌬️
Nous explorons les environs de notre lieu pressenti pour la nuit mais ce n'est pas pour nous : tout n'est que désolation, lesRead more
Wir kommen Sonntag Abend in Herrmannsacker an und werden freudig von Elias begrüßt. Der kleine Malte ist erstmal zögerlich, taut aber ganz schnell auf und lacht mit uns.
Über dem Feuer bereit wirRead more
Traveler Ja, hij vond het wel aardig 🙃
Traveler Ongelooflijk hoe stil de wereld dan is in een stoeltjeslift 🚡
Traveler Ja, heel stil en mooi mam!