Bunratty Castle & Folk Park

Erstens kommt es anders und zweitens… ich konnte mich nicht vom Strand losreißen und so bin ich noch eine Nacht geblieben. Die Sim-Karte hat scheinbar noch Datenvolumen (um bei er Tesco-Karte dasRead more
Off to a stop in Adaire this morning as we head north up the west coast of Ireland. 🇮🇪
Cute small town with a few remaining cottages with thatched roofs.
Then onto Galway the 5th largest cityRead more
Da man beim Bunratty Castle nicht über Nacht stehen bleiben darf, fahre ich weiter zu “meinem” Übernachtungsplatz in der Nähe der Glenstale Abbey. Kurz überlege ich, ob ich dorthin zumRead more
Vandaag bezochten we de cliffs of moher, na vroeg op te staan en een stevig uur en een half op de bus te zitten kwamen we eindelijk toe. De cliffs zelf zijn zeer mooi en zeker eens een bezoekje waard,Read more
De eerste dag:
Na een helse ochtend met vertragingen en afgeschafte treinen van de nmbASS kwamen mama en ik optijd toe in de luchthaven. Vervolgens kwam een vlotte vlucht en een nog vlottere busritRead more
Traveler
Wie wunderschön er ist.