Happy birthday to you(na)

Het slaaptekort sloeg deze morgen in, dus de koffie was hoogstnoodzakelijk. Laatste les was een feit! Een historisch moment uit mijn leven. Wel nog 3 weken de tijd om mijn ontwerp af te makenLeggi altro
Vanmorgen waren we lekker vroeg aan het ontbijt. De boot meerde om kwart voor 10 in Trondheim af en daar hadden we 3 uur de tijd om aan wal te gaan. Blij toe dat John de weg nog een beetje wist van 40Leggi altro
Uff, ordentlich durchgewirbelt wurden wir letzte Nacht 🌊🌬️🌨️ Dafür entschädigt uns eine fast spiegelglatte Passage zur Frühstückszeit - nicht zu unterschätzen☝🏼! SchleichenLeggi altro
Nach einem richtig feinen und langen Zmorge im Hotel, chillten wir noch etwas im Zimmer und machten uns dann daran, unsere Taschen so richtig gut zu packen für den morgigen Flug. Dann stand auchLeggi altro
Ein entspannter Tag in Trondheim. Ein bisschen sightseeing, eine Runde Minigolf, ein weiterer solala Weihnachtsmarkt und eine sehr unfreundliche Bäckerei🫢 Auf jedenfall eine sehr entpsannte StadtLeggi altro
Nach dem Frühstück hiess es für uns auschecken. Dann trafen wir uns in der Bäckerei im Dorf mit Lena und Fredrik zum Lunch. Die Focaccia war mega lecker, aber auch ein bisschen gross 😅 WirLeggi altro
Kerstcadeautje voor Thessa gemaakt en daarna afgesproken op de kerstmarkt met Alicia en Madeline. We kregen gratis "glogg", een warme soort fruitsap en koekjes. Hierbij was ook het officiële afscheidLeggi altro
De dag gestart met een lekkere brunch. Flo zei toen ik thuis kwam dat ik er al een model uit zag, just saying. Daarna Axelle geholpen met haar maquette, heel de namiddag. Daarna Flo zijn sjaaltjeLeggi altro
Vandaag jury day!! In de ochtend eerst moeten luisteren naar veel andere saaie jury's. Daarna Madeline en toen ik! Het ging heel goed. Een super lieve jury die kei veel bijgeleerd heeft. LekkerLeggi altro
Hellloooo
Morgen is het juryyyyy, maar het was toch nog tijd om te ontspannen. Stad in geweest, koffietje gedronken en daarna... SAUNA! Heel relaxend, was een nieuw mens. Afkoelen in de sneeuw was ookLeggi altro
Viaggiatore We hebben hetzelfde koffiemachine op het werk
Viaggiatore Heb je ook espresschoc??
Viaggiatore Nee alleen koffie en zakjes hotcemel