Rundfahrt Sao Miguel

Rundfahrt auf Sao Miguel ... wir sehen sehr viel heute: von der Südküste geht es an die Nordküste ... nach Ribeira Grande ... Furnas mit seinen heißen Schwefelquellen - das größte NaturwunderRead more
Vandaag een wandeling van de theeplantages van Gorreana naar het strand van Praia da Viola naar de molens van normaal 8,6 km. Het zijn 11 km geworden 💪 Het begint zo stilaan in de kleren en benenRead more
Jetzt müsst ihr uns alle Daumen drücken 🍀 heute ist der Weiterflug zur Insel Flores, aber da ist im Moment ein ziemlicher Sturm am wüten. Der Flug von heute morgen wurde annuliert, vielleichtRead more
Onze dag begint vroeg. We willen zeker op tijd bij de boot zijn voor onze Walvisexpeditie (opnieuw op een zodiak-bootje, maar deze keer wel een grotere). We krijgen een hele uiteenzetting over deRead more
Vandaag een kort reisverslag van onze afgelopen twee dagen.
Gisterenochtend vertrokken we uit het mooie Flores. We hebben absoluut genoten van onze tijd hier op dit mooie eiland. Onze vlucht vertrokRead more
Opnieuw een vroege ochtend vandaag, met de uber om 4u naar de luchthaven van Lissabon. Vandaag hoppen wij verder van Lissabon -> Sao Miguel (grootste azoor) -> Flores (meest afgelegen/groene azoor).Read more
Gestern Abend waren wir im Café Canto do Cais Fisch essen. Ein einfaches Restaurant, mit Tische und Bänke, welche man andern Besuchenden teilt, mit bester Bewertung und voller Grüsse vonRead more
It’s the last day of our three month trip to Andalucia and the Azores. The last day… we have seen and done a lot but are ready to head home.
We didn’t need to be at the airport until 2 p.m. soRead more
Traveler
Wie schön 😍
Traveler
😍
Traveler Hoffe, dass nach den Turbulenzen zu Beginn, jetzt alles gut läuft. Wunderschön und eine Reise wert ist es den Bildern nach auf jeden Fall. Habt schöne uns gute Tage 🥰