South Korea Sinseongdong

Travelers at this place
  • Day 78–82

Videre til Jeju Island

March 13 in South Korea ⋅ ☁️ 11 °C

Torsdag fløj vi en lille time fra Busan til øen Jeju, som er et yndet feriemål i Korea. Øen er ca. 4 gange større end Bornholm og naturen skulle minde om Hawaii, så vi er spændt på, hvad vi har i vente her.

I dag tog vi det langsomt, så der er ikke så mange store oplevelser at fortælle om. Men så kan vi jo fortælle om convenience store-kulturen hernede, som ungerne er store fan af. Særligt Nice to CU er en favorit, for her kan man få Josefines favorit-onigiri, alverdens nudler, hvis man er på jagt efter et nemt måltid - og i dag testede vi så en DYI vanilje-latte, hvor man køber en kop med is og tilsætter sin udvalgte drik 👌🏼

Sørme om ikke vi også rendte ind i en burger-restaurant med Capybara tema, endnu en K-pop store OG den Capy-rygsæk, som Oliver har drømt om i måneder - stor lykke!

Vi sluttede dagen af med en gang bingo (eller banko? Kan aldrig huske 🫣) på vores værelse på 12. etage med udsigt til havet.

Byen her er endnu én, hvor alting lyser, bimler og bamler, så i morgen vil vi prøve at finde lidt af den natur, som vi ved er derude 😉

• Day 3

Plage de Hamdeok

September 28, 2024 in South Korea ⋅ 🌬 26 °C

Ensuite direction la côte avec une halte à Hamdeok. La plage à la mer turquoise est magnifique ! Une vraie carte postale !!
    Pour se restaurer nous faisons notre premier barbecue coréen au menu du black pork spécialité de l'île de Jeju (poitrine et cou de porc), crevettes, une soupe de Kimchi très très relevée, des œufs brouillés et des petits banchans. C'était délicieux on a beaucoup trop mangé !!! 😜Read more

• Day 3

Jeju stone park

September 28, 2024 in South Korea ⋅ ⛅ 24 °C

Ce matin nous sommes allés à Jeju stone park pour voir des "cailloux" !! 😜
    La balade dans la forêt était très agréable.
    Mélanie a particulièrement apprécié la baignade improvisée en botte en caoutchouc.
    Nous avons fait la rencontre de beaux coréens mais ils sont restés de marbre face à notre beauté !! 🤣

• Day 2

Premier repas à Jeju

September 27, 2024 in South Korea ⋅ 🌙 23 °C

Petit aperçu de notre bolide pour les prochains jours et de notre chambre d'hôtel.
    Ce soir on mange rapidement et on va se coucher. Donc on est allé à pied dans le quartier. Il y avait une grande majorité de barbecue coréen mais on n'avait pas le courage ce soir pour ça. Donc on a fini chez un papi où nous étions les seules clientes. La carte était compliquée à traduire et assez mal comprise par le traducteur papago finalement Google semble mieux traduire. Finalement le monsieur nous montre deux photos au mur des deux spécialités du restaurant. L'une a l'air épicée, et l'autre pas du tout, du coup on décide de prendre les deux comme Mélanie n'aime pas trop les épices fortes. Et on prend le supplément bulgogi du porc un peu sucré salé.
    Contre toute attente on se régale avec deux plats de nouilles glacées. Le papi est au petit soin il vient même nous mélanger nos nouilles et nous expliquer comment les manger. Et nous offre même un petit bavoir jetable pour ne pas qu'on se tâche.
    Nous avons le droit a des banchan (plats d'accompagnement) du Kimchi de radis qui est délicieux et un "truc" gélatineux non identifié mais méga piquant !!!
    Bref bonne surprise ce restaurant !
    Allez au lit ...

• Day 10

Jeju 1

April 1, 2024 in South Korea ⋅ ☀️ 16 °C

1. Arrived jeju early morning and immediately picked up car at Lotte. Kia morning, small and zippy with gps, not bad.
    2. Started off at Dongmun Market. So many foods and stalls. Bought hallabong (orange fruit), cilisos and ate some street food style like teobokki, tempura, fish cakes from mother & daughter stall. Quick eats and off to next place.
    3. Unfortunately, 2 next attractions closed - stone park and manjanggul cave.
    4. Went to nutmeg forest instead, walk around the trail as we had lots of time to spare. So many king cherry 🍒 blossoms lined up the street. Beautiful!!! Best time to visit jeju.
    5. Headed to seopjikoji coastal walk. Another relaxing and beautiful place with extraordinary scenery. Just annoyed with the number of people taking selfies 🤳 and posing everywhere.
    6. Checked in hotel on the east coast. And had good fish stew dinner, marinated 🦀 and variety banchan.

• Day 227

Brève exploration de Jeju island

October 23, 2019 in South Korea ⋅ ☁️ 16 °C

Les trois petits jours qu'il nous reste sur Jeju (qui fait environ 250 km de circonférence) sont un peu justes pour en faire tout le tour.
    Nous partons vers l'est, pour visiter des formations typiques de cette île volcanique : immense grotte de lave (on se sent comme dans les caves de la Moria - pour les geeks à qui ca parle) puis cratère géant, au pied duquel nous campons. Nous bifurquons ensuite à l'intérieur des terres pour l'ascension du Mont Hallasan. Nous pourrons dire que nous sommes montés sur le toit de la Corée, à 1950 m, mais de là-haut nous n'avons rien vu (jour blanc) ! En revanche au pied de la montagne, je tombe sur... une ancienne "collègue" de la SNCF. Pas banal.

L'île de Jeju est un drôle d'endroit à plus d'un titre. Au-delà de ses trésors volcaniques, c'est le seul endroit au climat tropical en Corée et elle concentre des productions particulières : des clémentines, du thé. Les traditions ne sont pas en reste : femmes plongeuses (sans matériel !) pour ramasser coquillages et fruits de mer, constructions en pierre volcanique, manière rigolote de signifier avec un jeu de pierres et de barrières si l'on est chez soi ou absent (on est loin de la méfiance des grandes villes...).
    Jeju est une destination prisée pour les lunes de miel et les voyages en famille. Et sans doute parce que les Coréens aiment se distraire, ils y ont installé des musées et sites ludiques improbables. Nous aurions ainsi pu visiter le musée "Hello Kitty", celui du chocolat, des illusions optiques ou encore de la mythologie gréco-romaine (?) ou bien nous perdre dans de nombreux labyrinthes. Nous nous sommes contentés des sites naturels et des clémentines !

Pour David et moi, Jeju signe aussi la fin de la route partagée : il retourne en ferry à Yeosu pour pédaler encore le long de la côte sud, tandis que je prends le ferry directement pour Busan. Je dois en effet être à l'heure au rendez-vous des copines à Osaka !

• Day 596

Jeju

April 16 in South Korea ⋅ ☁️ 19 °C

Jeju island, flights to jeju are like train connections, frequent and cheap. Also last minute counters to buy tickets.
    Mostly just a bit of coastal walks for me there, didn't do the mountain hike since it was cloudy to rainy.Read more

• Day 12–13

Jeju: Bomunsa-Tempel

April 4 in South Korea ⋅ ☀️ 12 °C

500 Stufen sind wir gelaufen !!!!! Die Lage des Bomunsa-Tempels war teilweise auf dem Berg Sanbangsan am südwestlichen Ende der Insel Jeju. Wie andere Berge auf Jeju wurde der Berg Sanbangsan vor etwa 700, 000-800, 000 Jahren durch vulkanische Aktivität gebildet und vollständig aus Lava hergestellt. Sanbangsa oder Bomunsa Tempel wurde von Königin Seondeok im Jahre 635 während der Silla-Dynastie gebaut.Read more

• Day 78

En stille regnvejrsdag på Jeju ☔️

March 15 in South Korea ⋅ 🌬 8 °C

I dag, lørdag, var vel i virkeligheden ikke en dag at skrive hjem om 😉 Regnen stod nemlig ned det meste af dagen og vinden blæste lystigt, så vi holdt os på hotellet og lige i nærheden.

Vi fik klaret en del lektier (Josefine er done med engelsk og Oliver er done med dansk ✅) og planlagt lidt mere af Japan-turen, fandt en café, øvede videre på vores kortspilsevner, lagde en kabale eller to og så gik vi på jagt efter en boghandel, der solgte engelske bøger, for vi er ved at løbe tør. Det lykkedes ikke 😉

Tilbage på hotellet fortsatte vi med Ringenes Herre-trilogien og er næsten i mål med film nr. 2. Og så rundede vi dagen af med koreansk fried chicken.

I morgen skulle det klare op igen og vi har en aftale med en lokal guide, som vil vise os mere af den smukke natur her på øen. Det bliver fedt!😎

• Day 77

Handam Coastal Walk

March 14 in South Korea ⋅ 🌬 14 °C

Fredag besluttede vi at tage lokalbussen ud til kysten for at gå Handam Coastal Walk fra Gwakji Beach til den lille by Aewol. Stranden havde kridhvidt sand mod de sorte lavasten og vandet var den smukkeste turkise farve - og selvom det var en lidt skyet og meget blæsende dag, kunne man virkelig godt se for sig, hvor fantastisk et sted det her er om sommeren!

Også den lille by var så fin med masser af caféer og små butikker - og der foregik ikke overraskende mange photoshoots rundt omkring, for der var virkelig mange insta-værdige spots!

Vi byggede vores egen lille varde på lavastenene med en sten for os hver - inkl. én for Oliver’s elskede kapivar 😉 Og så slog vi os ellers ned på den fineste café, vi længe har set. Den fungerede også som blomsterbutik og det skinnede igennem, at nogen her havde grønne fingre 🌿🍀 Koreanerne er også ualmindeligt gode til kaffe og søde sager, og jeg er bange for, at jeg ville komme til at trille herfra, hvis ikke tiden i Korea begyndte at nærme sig enden 😅

I dag talte vi om, at det er vildt, at vi stadig har noget at tale om, når vi efterhånden har været sammen 24/7 i næsten 3 måneder. Men svaret findes nok i, at vi fx i dag brugte en rum tid på at tale om mærkelige ord for fobier som eksempelvis ordet Hippopotomonstrosesquippedaliofobi, som dækker over fobi for lange ord 🤣🙃 Vi bruger også en del tid på at forsøge at overbevise Oliver om at blive klippet. Vurdér selv, om det er lykkedes endnu 😝

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android