Semana Santa

Vi var så heldige å oppdage at Semana Santa, den hellige uken, fant sted mens vi var i Alicante. Om kvelden fikk vi oppleve de imponerende prosesjonene som fylte gatene med lys, musikk og enRead more
Etter frokosten fortsatte vi til Faro del Cabo de la Huerta, et sjarmerende fyrtårn som ligger på den naturskjønne kysten av Alicante. Området rundt fyret er kjent for sine vakre, steineteRead more
På vår utflukt til Cap de l'Horta startet vi dagen med en fantastisk frokost på MARA Coffee & Lounge. Denne koselige kaféen, kjent for sin deilige middelhavsinspirerte mat, ga oss en perfekt startRead more
Mein Flieger nach München startet 18.05 Uhr. Die Sonne scheint und wir sind vormittags noch etwa 10km am Strand gelaufen mit einer kleinen Rast in einem der Cafés. Jetzt sitze ich im Flughafen,Read more
Na vertraging van een paar uur aangekomen in hotel Amirante. Motoren staan klaar, motorkoffers ook. Een aantal fanatiekelingen springen nog op de motor om een rondje te rijden, ik heb met iemand vanRead more
Neuer Zwischenbericht zum Lagerleben:
Man besucht sich gegenseitig, man isst und trinkt zusammen, was soll man sonst auch machen 😉
Man ist hier sehr besorgt um die Gesundheit der Camper. DeshalbRead more
Um ca. 11 Uhr war Abfahrt im Camping El Torres - jetzt heißt es erst mal Einkaufen.
Der nahegelegene Carrefour war das Ziel - unglaublich wie groß der war, gefühlt gab es hier alles!
GebuchtRead more
Heute Mittag sind wir gut in unserem Weihnachts - Campingplatz „Camping El Torres“ angekommen, hier werden wir 2 Nächte - über Heiligabend bleiben.
Zuerst wurden die kurzen Hosen rausgeholtRead more
***** Freisteherplatz an der Playa de la Ermita: Die Lage direkt am Meer ist ein Traum. Bis auf Mülltonnen gibt es keinerlei Ver- und Entsorgungsmöglichkeiten. Am Platz führt nur ein kleinesRead more
Traveler Vi trodde vi skulle til Alicante for strandliv og sangria, men landet midt i Semana Santa – den hellige påskeuken. Hver kveld marsjerte lange prosesjoner forbi, med folk i kapper og hetter, tunge helgenstatuer, blomster, stearinlys og et lydnivå som kunne vekket selv en steinblokk til live. Det føltes litt som å havne midt i et religiøst kostymetog – høytidelig, storslått og fullstendig fri for smil. En unik opplevelse – og et vakkert (om enn overraskende) dykk i Alicantes historie og kultur.
Traveler Ja, det var en skikkelig gøy overraskelse å få være med på denne feiringa! Spesielt siden det ikke var planlagt 😊