Shymbulak - Dag 5

Eindelijk... Zon! Zicht! Ook is vandaag hier het zomerseizoen begonnen, dus de kabelbaan omhoog werd weer opgestart. Ik zag dat er bovenaan meerdere wandelingen starten, dus ik ben erin gesprongen!Read more
Het weer werd er niet beter op vandaag (lees: je zag helemaal niks in de bergen + regen), dus ik ben terug naar Almaty gegaan en ben naar het Central State museum gegaan, een museum van deRead more
wat heb je allemaal bij het ontbijt? ook soep? en wat zit er in dat andere kommetje?
Ik vind de wc's het mooiste...... Geintje !! Grappig dat er een kinderwastafel bij lijkt te staan ! [Suus]
Vandaag was het weer heet (boven de 30 graden) en ben onder andere naar de Botanische Tuinen gegaan.
Wederom zijn op veel foto's lege pleinen te zien haha, maar geloof me, er zijn genoeg mensen in deRead more
Vandaag was het bloedjeheet, dus ben ik naar de markt gegaan (er is eigenlijk geen verband tussen deze twee, maar ik wilde even klagen hoe heet het was).
De Zelenyy Bazar, ook wel "The Green Bazaar"Read more
Er was nul tot geen structuur deze dag, omdat alle pinautomaten bijlangs moest worden gegaan totdat er één m'n pas wilde slikken. Uiteindelijk toch nog veel gezien en een zesde zintuig voorRead more
Vandaag weer een mooie wandeling gemaakt, het einddoel was de waterval in Gorge Gorel'nik. Maar na een paar uur de bergen ingewandeld te hebben en bijna de waterval te hebben bereikt, sloeg het weerRead more
werd er ook gewoond in de yurt? Of stond ie er met een andere reden? Prachtige bergen. Jammer dat het ging onweren.
Vandaag was een relaxte dag. De bewolking was er nog steeds, dus ik had twee keuzes: langs de weg omhoog wandelen, of langs de weg naar beneden wandelen. Ik koos voor het eerste. Het uitzicht is op deRead more
Goed voorbeeld doet goed volgen Bram ! Over een paar jaar bel jij ook een helicopter als je de weg kwijt bent tijdens een nieuwe wereldreis ! Grappig trouwens dat je opeens allerlei beesten tegen het lijf liep. [Suus]
Vandaag weer naar een nieuwe bestemming! Vanochtend eerst met een normale OV bus naar Medeu, de schaatsbaan in de bergen, en vanaf daar met een speciaal busje naar het resort. Er was één groteRead more
Na regen.... Het lijkt me daar erg mooi. Weer een hele andere omgeving dan de eerste dagen. [Suus]
Het absolute hoogtepunt van de dag was gestopt worden door politieagent Usain.
In mijn ooghoek zag ik een mooi binnenplaatsje, dus ik dacht, dit ga ik bekijken. Ik loop er naartoe, maar zie om deRead more
Het lijkt erop dat je vooral oppervlakkig moet sigthseeien Bram. En dat je nu al beroemd bent ! 'Marius Bram ? Die kennen we !' [Suus]
You might also know this place by the following names:
Republic of Kazakhstan, Kasachstan, Kazakhstan, Kasakstan, Kazakstan, ካዛኪስታን, Kasajstán, Casacstan, كازاخستان, Kazakhistán, Kazaxstan, Казахстан, Kazakistaŋ, কাজাখাস্তান, ཁ་ཛཱག་སྟཱན།, Kazahstan, Kazachstán, Kasakhstan, Kazakstan nutome, Καζακστάν, Kazaĥio, Kazajstán, Kasahstan, قزاقستان, Kasakstaan, Kazacstan, An Chasacstáin, કઝાકિસ્તાન, Kazakistan, קזחסטאן, कज़ाकस्तान, Kazachstan, Kazahsztán, Ղազախստան, カザフスタン共和国, ყაზახეთი, Kazakistani, Қазақстан Республикасы, Kasakhstani, កាហ្សាក់ស្តាង់់, ಕಝಾಕಿಸ್ಥಾನ್, 카자흐스탄, کازاخستان, Pow Kasagh, Казакстан Республикасы, Casachia, Kazakisitaani, Kazakisitá, ຄາຊັດສະຖານ, Kazachija, Kazakusita, Kazahstāna, Казаџстан, കസാഖിസ്ഥാന്, कझाकस्तान, Każakstan, ကာဇက်စတန်, काजाकस्थान, Cazacstan, କାଜାକାସ୍ଥାନ୍, Хъазахстан, Cazaquistão, Kazakisitani, कजाकस्थान, Kazakisitäan, Kasaakhistaan, கஸகஸ்தான், కజాఖస్తాన్, Қазоқистон, คาซัคสถาน, Gazagystan, Kasakiteni, Qazaqstan, قازاقسىتان, قزاخستان, Qozogʻiston, Ka-dắc-xtan (Kazakhstan), Kasakistän, Kasahistan, קאַזאַקסטאַן, Orílẹ́ède Kaṣaṣatani, 哈萨克斯坦, i-Kazakhstan
Als je foto's geen recht doen aan de werkelijkheid moet het helemaaaaal mooi zijn daar. Prachtig hoor ! [Suus]
wat prachtig! mooi verslag ook!
prachtig, brammos. erg mooie omgeving. Ik neem aan dat jij in korte broek de sneeuw bent ingegaan?😁
Heh...klopt!
👍
Wat een prachtige foto's Bram!! Mooi dat het weer nu wat beter is! Geniet ervan lieve jongen!