Old San Juan und chli Beach

Nach es paar gemütliche Strand Täg simmer richtig Alstadt gfahre womir en chlini Stadtour à la Sven und Ramona gmacht hend. 😄 Gwüssi gönd Musee go ahluege mir gönd Bars go besichtige undRead more
Wir sind etwas unter Zeitdruck, da wir in Saint Martin etwas lange auf unsere neuen Batterien warten mussten. Nun segeln wir von Jost van Dyke in den BVIs zunächst nach Culebra, einer kleinen InselRead more
Wir wissen ja, wie schwer Euch diese Ueberfahrt im Magen lag. Hut ab, dass Ihr dies mit allen Schwierigkeiten gemeistert habt!!!
Das hört sich alles sehr abenteuerlich an! Ich bin so froh, dass ihr heil in der DomRep angekommen seid!
Uroczy dzień, pod każdym względem udany, pełen miłych akcentów. Bez problemu opuściliśmy nasz przyjazny hotelik, gdzie uprzejmy pan taksówkarz czekał już na nas i sobie znanymi dróżkamiRead more
No cóż kolejny dzień w bajce jakoś trzeba opisać. I tak naprawdę nie wiadomo jak. Obudziliśmy się z uśmiechem na widok delikatnie zaglądającego przez okna wschodzącego słońca i takimRead more
Jest pewnym kłopotem opisywanie rzeczy pięknych, które się nie zmieniają. Przyjemność stagnatyczna jest po prostu nie opisywalna, nie ma tu szybko zmieniających się obrazów, poruszenRead more
Rutyna, ten sam widok po otworzeniu oczu... Ten sam orzeźwiający, zimny napój na dzień dobry w tym samym miejscu na naszym " podwórku". Ale tylko do dzisiaj.... Czy niestety ? Okaże się jutro,Read more
Dzisiaj nie ruszyliśmy się nigdzie, no może po zakupy, aby uzupełnić rezerwy znikających dość szybko płynów. Okazało się, że zaraz po drugiej stronie ulicy mamy przepiękna plażę, a naRead more
No właśnie, dopiero zauważyłem podpisy i próby wysokościowe nie należą do moich ulubionych rzeczy😁
Powolnymi ruchami uwolniliśmy się z nocnego wypoczynku i zaczęliśmy przygotowania do niezwykle aktywnego i szybkiego dnia.....haha, prawie się sam nabrałem, ale tak naprawdę to powolnymiRead more
Dzień upłynął głównie pomiędzy tymi dwoma miejscami. Zaczęliśmy od El Toilet, dziw natury gdzie połączenie ciekawej formy skalnej i burzliwego oceanu zrobiło złudzenie no tego noRead more
Można powiedzieć że to był dzień techniczny, mało barwny, a właściwie początkowo bardzo deszczowy i polegał na dojechaniu do San Juan, zrobieniu zakupów po drodze, oddania samochodu,Read more
You might also know this place by the following names:
Puerto Rico, ፖርታ ሪኮ, プエルトリコ, 푸에르토리코, ເປີໂຕລິໂກ, ព័រតូរីកូ, ପୁଏର୍ତ୍ତୋ ରିକୋ, เปอร์โตริโก, Borikén, Borinquen, Estado Libre Asociado de Puerto Rico, i-Puerto Rico, Mpotoriku, Orílẹ́ède Pọto Riko, Pɔrotoriko, Portó Ríce, Portorico, Porto Rico, Portoriko, Porto Riko, Porto Rîko, Pôrtô Rikô, Porto Rikoo, Portoryko, Potoriko, Pɔtoriko, Puerto Rikas, Puertoriko, Puerto Riko, Puerto-Riko, Púertó Ríkó, Puerto Riko nutome, Pueto Liko, Puɛto Riko, Puwetoriko, Pwetoriko, بورتوريكو, پورتوریکو, پیورٹو ریکو, פורטו ריקו, Πουέρτο Ρίκο, Порторико, Порто Рико, Пуерто Рико, Пуерто-Ріко, Пуэрто-Рико, პუერტო რიკო, पर्टो रीको, पोर्टो रिको, प्युर्टोरिको, પ્યુઅર્ટો રિકો, పోటోరికో, ಪ್ಯೂರ್ಟೋ ರಿಕೊ, பியூர்டோ ரிகோ, പോര്ട്ടോ റിക്കോ, পুয়ের্টোরিকো, ပေါ်တူရီကို, 波多黎各
Wunderschön. Gniessed Bar-Läbe und nämmed au en Drink für mich. Witer hin e wunderbari Zyt euch beide und gniessed di Momänt. Paps
mit Museum Alkahöhler fühlt ihr euch nur vorübergehend wöhler darum wünsche ich euch klare Sicht für Umgebung Mensch und Tier und Gmeinsami Freud an Gottes schöner Welt. der Sorgi lässt grüßen.