Heerlijk wakker worden in de tropen 💚

Phiew wat een reis. Dat is even anders weer met alle nachtgeluiden 🐸🦗
Het ontbijt start met verse manja die zo uit de boom vallen, maar de lekkerste zitten helemaal boven en worden eruitRead more
Phiew wat een reis. Dat is even anders weer met alle nachtgeluiden 🐸🦗
Zo laat de vakantie maar beginnen!
Redelijk voor de files uit gereden en goed aankomen op het eerste adres. Super praktische en knusse studio met een prachtige tuin🌴
De tuin blijkt heel zeldzaamRead more
De warmte is zalig, superdikke enkels horen er helaas ook bij.
Na een miscommunicatie gaan we vandaag ergens anders een autootje huren. Veel Aziatische merken ivm links rijdend verkeer. AllemaalRead more
700uur de wekker om naar de Zondag markt te gaan voor verse kip voor in de bruine bonen.
We komen nog heel veel anders lekker tegen en Lukein moet ons tot de orde roepen voordat we te laat zijn voorRead more
De koersontwikkeling is bizar...
Zaterdagochtend 17 feb kregen we voor €50 uit de pinautomaat SRD$2000
Die middag maar SRD$1800
En vandaag nog maar SRD$1650...
Pffff 😐
Maar dat laat de pretRead more
Mijn lieve oom Ottie had een speciale thee met blessing voor ons op het programma staan. Dit bleek ineens vandaag te zijn 😅
Aangekomen in Santigron bleek mijn oom Im bij de polikliniek te zijn.Read more
Tegenover Zus&Zo ligt natuurlijk de Palmentuin. Een bezoekje is een must. Het is piepklein en we zijn zo aan de andere kant bij WAKA PASI.
Nu nog tamelijk rustig met gezinnen en kleine kinderen inRead more
Tijdens het shoppen vinden we een prachtige lijst van Saramakaans houtsnijwerk voor de foto van Zoë.
Ik heb het er erg zwaar mee, nadat de eerste commotie was gedaald met het plots verkassen kwam deRead more
In de ochtend gaan we weer pinnen, het limiet per opname zorgt ervoor dat we meerdere keren moeten gaan en uit voorzorg dat we altijd cash hebben mochten de machines leeg zijn. Dit doen we bij DomburgRead more
Deze reeks foto's (plus 2 van vorig jaar) is het dichtst dat ik bij mijn wens kan komen om met alle broers op de foto te staan💔
Dankbaar voor onze lieve grote broer die deze eerste ontmoeting metRead more
You might also know this place by the following names:
Republic of Suriname, Suriname, ሱሪናም, Surinam, سورينام, Surinamə, Сурынам, Суринам, Surinami, সুরিনাম, སུ་རི་ནཱམ།, Swrinam, Suriname nutome, Σουρινάμ, Surinamo, سورینام, Surinaam, Suranam, સુરીનામ, סורינם, सूरीनाम, Սուրինամ, Súrínam, スリナム共和国, სურინამი, Surinamu, សូរីណាម, ಸುರಿನಾಮ, 수리남, Surinamia, Surinaamu, Surinamɛ, ຊູລິນາມິ, Surinamas, Surinama, Sorinam, സുറിനാം, सुरिनाम, सुरिनेम, ସୁରିନାମ, Surinäm, Суринами, சூரினாம், సురినామ్, ซูรินาเม, Sulinami, Сурінам, Xu-ri-nam (Suriname), Surinän, סורינאם, Orílẹ́ède Surinami, 苏里南, i-Suriname
Traveler
😍😍😍😍😍😍😍😍
Traveler
Wat heerlijk Eva, the energie van de natuur✨
Traveler ❤️thank you!