Heerlijk wakker worden in de tropen 💚

Phiew wat een reis. Dat is even anders weer met alle nachtgeluiden 🐸🦗
Het ontbijt start met verse manja die zo uit de boom vallen, maar de lekkerste zitten helemaal boven en worden eruitもっと詳しく
Phiew wat een reis. Dat is even anders weer met alle nachtgeluiden 🐸🦗
Zo laat de vakantie maar beginnen!
Redelijk voor de files uit gereden en goed aankomen op het eerste adres. Super praktische en knusse studio met een prachtige tuin🌴
De tuin blijkt heel zeldzaamもっと詳しく
Na een stevig ontbijt zijn we vanochtend weer op de fiets gestapt. Bestemming vandaag is de voormalige plantage Frederiksdorp die is omgebouwd tot resort in het Commewijne-district. Het is zo’n 20もっと詳しく
Vandaag hebben we een dorpje bezocht op 10 minuten varen, Nieuw Aurora. Onze gids is ook lerares op de school, kent iedereen en weet erg veel te vertellen over de gemeenschap. Foto’s maken van deもっと詳しく
Vanochtend zijn we vertrokken naar Bigi Pan, een meer met veel vogels helemaal in het westen van Suriname. We vertrokken vanochtend al vroeg. Eerst met de bus naar Nickerie, ruim vier uur rijden, enもっと詳しく
Vandaag gaan we naar Galibi, helemaal in het oosten van Suriname. Bijzonder in Galibi is dat daar in de avond schildpadden aan het strand komen om eieren te leggen (tussen februari en juni). Onderwegもっと詳しく
Deze reeks foto's (plus 2 van vorig jaar) is het dichtst dat ik bij mijn wens kan komen om met alle broers op de foto te staan💔
Dankbaar voor onze lieve grote broer die deze eerste ontmoeting metもっと詳しく
In de ochtend gaan we weer pinnen, het limiet per opname zorgt ervoor dat we meerdere keren moeten gaan en uit voorzorg dat we altijd cash hebben mochten de machines leeg zijn. Dit doen we bij Domburgもっと詳しく
Tijdens het shoppen vinden we een prachtige lijst van Saramakaans houtsnijwerk voor de foto van Zoë.
Ik heb het er erg zwaar mee, nadat de eerste commotie was gedaald met het plots verkassen kwam deもっと詳しく
Tegenover Zus&Zo ligt natuurlijk de Palmentuin. Een bezoekje is een must. Het is piepklein en we zijn zo aan de andere kant bij WAKA PASI.
Nu nog tamelijk rustig met gezinnen en kleine kinderen inもっと詳しく
旅行者
😍😍😍😍😍😍😍😍
旅行者
Wat heerlijk Eva, the energie van de natuur✨
旅行者 ❤️thank you!