Walking tour met gids naar colosseum, forum romanum en palatijn. Daarna echte Italiaanse pasta in de stad.
Vaticaanstad bezocht + sint pietersbasiliek van binnen bekeken, daarna nog de stad doorgelopen en het pantheon en de fontijn nog een keer gezien
Vandaag van Rome naar Napels gegaan. Reis van 1.5 uur. Vanmiddag lekker rustig aan gedaan en film gekeken, vanavond mee gegeten met een groep mensen in het hostel.
Savonds ben ik nog onverwachts met wat kamergenootjes mee gegaan pizza gegeten en toen we weer terug kwamen bij het hostel kwam we een hele groep mensen van de hostel tegen waar we een ijsje meeRead more
Overdag heb ik pompeii bezocht wat heel interessant was en super groot dus echt 5 uur rondgelopen. Daarna was ik oververhit dus eventjes een tijdje rustig aan gedaan. Savonds de zonsondergang bekekenRead more
Ik wilde vandaag naar de stad Napels, maar voelde me hier helemaal niet fijn dus vrij snel weer terug gegaan naar het hostel. 'S middags ben ik bij een zwembad/strand gaan liggen de hele middag en 'sRead more
Vanaf vandaag een paar daagjes met Britt in Venetië❤️. Eerste dagje 7 uur onderweg geweest van Napels naar Venetië en daarna lekker uit eten geweest.
Erg weinig foto's gemaakt vandaag. Hele dag rondgelopen in de stad, winkeltjes bezocht en lekker gegeten. 'S avonds nog een wijntje gedaan bij een wijnbar.
Vandaag met de boot naar 2 eilanden (murana en burana geweest) hier hadden ze hele leuke gekleurde huisjes. Daarna naar een ander eiland een middagje op het strand gelegen. Parasol was wel ergRead more