• Marjan Groenewold
  • Tiedo Boerema
  • Angelica Goseling
  • Gerard Goseling

Pieter Ride 2024

Samen met Angelica en Gerard op pad. Gerard en Tiedo op de 🚴; Angelica en Marjan in de 🚙 Meer informatie
  • Pondje over de Maas 2

7 september 2024, Nederland ⋅ ⛅ 28 °C

Dit pondje ging weer over de Maas maar nu bleven we in Limburg en gingen we van Broekhuizen naar Arcen⛴️, naar het eindpunt van dag 3… alleen niet voor ons! Onze B&B lag nog een stukje verder, dus na twee drankjes 🥤 weer doorrr 🚴🚴Meer informatie

• B&B in Belfeld

7 september 2024, Nederland ⋅ ⛅ 27 °C

Toch nog een duidelijk stukkie verder… onderweg nog even een lekker boerenijsje gegeten en toen zat ook voor ons dag drie erop en deze dag zo’n 183 km 🚴🚴💪

• Start dag 4 in Belfeld

8 september 2024, Nederland ⋅ ☀️ 18 °C

De laatste dag van de Pieter Ride, de laatste loodjes en hoe gevoelig waren onze billen inmiddels geworden… liever niet meer erop zitten, maar dat gaat niet. Dus 🚴🚴😳

• Pauze in St Odiliënberg

8 september 2024, Nederland ⋅ ☀️ 20 °C

De zoete pauze in het mooie Limburg 🤩 Vandaag rijden we weer iets vaker met groepjes mee. Is wel gezellig en iets makkelijker rijden met de tegenwind 🚴🚴💨

• Pauze in Munstergeleen

8 september 2024, Nederland ⋅ ☀️ 21 °C

Lunchpauze 🥪🍲! Wel redelijk vlot na de vorige pauze, maar ja ‘t is ook een relatief korte rit. Snel weer door op naar de finish 🚴🚴

• De zware val… 😱

8 september 2024, Nederland ⋅ ☀️ 21 °C

Herman… die echt ongelooflijk hard gevallen is, dankzij één loslopende 🐕! Met de 🚑 afgevoerd🍀 Toch verder 🚴🚴, maar de lol was er even helemaal af…

• Geulhem

8 september 2024, Nederland ⋅ ☀️ 22 °C

Toch nog een foto… grotten of mijningangen… weet het niet zeker, maar zag er leuk uit!
    De laatste loodjes breken aan 🚴🚴💪

• Sint Pietersberg

8 september 2024, Nederland ⋅ ☀️ 23 °C

We hebben het gehaald! Nou ja… de bergtop 🚵🚵 hebben we gehaald, nog klein stukkie verder naar de finish 🚴🚴

• Naar Oud-Valkenburg

8 september 2024, Nederland ⋅ ☀️ 22 °C

Eerder dan de dames kwamen we bij de B&B aan!
    Vandaag hebben we zo’n 126 km gefietst wat ons totaal op zo’n 618 heeft gebracht 💪🚴🚴👊!
    Het was een mooie en gezellige toertocht 👍

• Lekker uit eten

8 september 2024, Nederland ⋅ 🌙 18 °C

Ook hier hebben we weer heerlijk gegeten. Nu was het Restaurant De Herbergier in Schin op Geul, ook een aanrader!

• Wakker worden

9 september 2024, Nederland ⋅ ☁️ 14 °C

Dankzij ganzen!!! Wat een herrie kunnen die maken…
    Daarna lekker ontbeten en in de auto weer op naar 🏡!

• Het einde van de reis
    9 september 2024