Op naar uizichtpunt Trollstigen

Niet echt mooi weer, constant gespetter, maar nu echte Noorse wegen en uitzichten. En watervallen.
Het is een klim - dat laatste stuk lopen - maar het was het wel waard… pfff
Pfoe
Koffie met cake in hotel Usikten, durven niet naar de prijs van de lunch te kijken.
Lange dag vandaag. O.a. Trollstigen uitzichtpunt (pas is gesloten), Geiranger Fjord met de cruiseschepen die klein lijken. Maar wat een circus daar van mensen en bussen, allemaal op die kleine wegen.Leggi altro
Regen, regen,regen, en geen koffietent in de buurt die open zijn. Hmmm. ‘‘s ochtends wakker geworden met een cruiseschip voor de deur, pauze bij een waterval. Het beroemde uitzichtpunt vanLeggi altro
Na over een besneeuwde pas met veel kou en wind te hebben gereden, warm plekje gezocht, eenvoudig etablissement…. Ook weer een Ferry gehad natuurlijk. Maar het blijft regenen.
Aangekomen bij hotel met een zekere grandeur. Doet denken aan die oude hotels in films, wel cool. Blijven we 2 nachten. Het laatste half uur hebben we zo goed als droog gereden overigens..🫣😵💫