Hidden Beach Fail

Hend mega süess z Morge i eusem Hostel becho. Den hemmer entlich eusi abartig muffende Chleider inere Wäscherei abgeh. Ich has hli a eusem Hostelpool chill und mit de Gabse telefoniert und de DennisBaca lagi
Bustag Cartagena-Santa Marta

Sind 5h vo Cartagena nach Santa Marta gfahre. De Bus isch bequem gsi und fahr voll agnehm. Dä Dennis hwt gfühlt wieder 2/e gschalffe und ich so ca. 20min. Aber han defür en mega schöneBaca lagi
Trurigi Abreis vo de Insle

Am Morge bini ufgastande und ha zerst mal wieder s Handy gheie lah. Het den wieder öpis glöst, also warte uf Morn für in en Handystore. Sind zur ufheiterig am Morge nomal mit em Subwing go tauche,Baca lagi
Überschwemmig in Cartagena

Mir sind am negste Morge ufgwacht und hend debkt für de Rege ischs schalu wemmr gschlossnigi Schueh ahleged. WELL nöd in Cartagena. Alles überschwemmt gsi. Sie hend aber mir Handy chöne flicke undBaca lagi
Phytoplankton gseh

Mir hend no die ander Site vo de Isla Rosario erforscht und am Abig isch en Traum in erfüllig gange. Mir hend fluprizierendi Plankton gseh und sind mit dene am Tauche gsi i de Nacht. Es isch soooooooBaca lagi
Tauche durs Flugzüg

Good Morning in sä Morning
Sind am 3. Tag uf de Insle acho und sind dete go Schnorchle am Morge. Ganz viel Fischis gseh, voll die geile mit Blau lüchtende Pünkt, wie Sterne uf de Fisch. Und denBaca lagi
Leben im Paradies

Mir sind am 2. Tag vo eusere Inseltour acho. Isch inmerna es Träumli. Sind so Subwinging mache (gönds go google, absolut geil). Den wieder go d Insle erkunde. Und am Abig hemmer Bingo gspielt und sBaca lagi
ISLA ROSARIO

So far my favorite. Sind gester vo Cartagena ufd Isla Rosario und hend gad us 2 Nächt 4 gmacht wills so geil da isch. Ich lieb d Insle-Vibes. Dä Dennis au. Weiss gar nöd was sege ihr gsends jaBaca lagi
Mit Fieber in Cartagena

Also de Dennis het nomal fett Fieber gmacht. Hüt gaz Ihm aber wieder guet, wr het nur no chli de Hueste. Mir sind nochli id Altstadt vo Cartagena und hend eus geils Esse gönnt (wie jede Tag) hen auBaca lagi
Ankunt in Cartagena

Mis sind mit em Nachtbus vo Medellin nach Cartagena greist (14h), mega nice Bus ha denk wird so crack wie in Costa Rica. De sitz isch eifach z gross gsi für mich so das mini füess nöd am Bode achoBaca lagi
SUP in Guatapé

Hüt simmer chli chillig underwegs gsi und hend Guatape nomal vo Wasser us mit de SUPs bestunnt. Mega gsi. Sind den wieder zrugg gfahre nach Medellin und vo dete us direkt witer mit em Nachtbus nachBaca lagi
Guatapé

Mir sind hüt mit em bus 2h vo Medellin nach Guatape gfahre. Mega härzigi chlini Stadt da, alles voll farbig und cute. 700 Treppe für uf de la Piedra del Peñol het sich glohnt mit dere tolleBaca lagi
Medellin i dä Nacht

Gester simmer bo an en Ussichtspunkt mit em Uber und hend über ganz Medelli gse! Unglaublich wie gross die Stadt isch. Mer fühlt sich so chli wenn mer det obe sitzt! Und die ganz Stadt glitzered voBaca lagi
Hidden waterfalls

En chlini Wandersession gmacht zum ne Wasserfall. ABSOLUT GEIL GSI.
Han hüt die besti Orange i mim Lebe gesse frisch vom Baum.
Ah und extrem Therapie hani au gmacht: ich han Banane gesse! Also jaBaca lagi
Hostel Masaya

Also mir hend mal die geilst ussi ht vo eusem Hostel in Medellin. Geili drinks giz au. Und hend eus gad die geilst Pizza gönnt wos je hets giz im el zorro y la gitana.
Foodblogger?

Han bevor s esse cho ischzum Dennis gseit ich chönt ja mal Foodbloggerin sie, will ich scho denkt han das z Esse genau so geil usgseht wies schmökt. Naja was söll ich sege! Wird glaub nüt vergissBaca lagi
Plaza Botero

S Räzel für de Markus staht! (Dä Dennis söts dir schike falls es no nöd becho hesch).
Comuna 13

Mir händs den aber glich no gschafft zu de Comuna 13. Sehr nice gsi die Graffitis. Sind aber nöd ganz schlau worde ob eze die Arm oder Rich sind. Uf jedefall brutali Ussicht und ganz härzigiBaca lagi
Dä langi Wäg

Mir händ denkt mir laufed doch eifach mal zu de Comuna 13. Ja mir sind 180° i die falsch richtig gloffe für 2h und bi minimum 40° stigig. Aber d Ussicht het sich glohnt. Ha am Dennis erst i däBaca lagi
ANKUNFT 1. Hostel la Pura Vida 70

Hunger? Kennt er nöd!
Im erste Hostel acho und den ohni Znacht is Bett.
PengembaraProscht 🥳