Manuel Antonio National Park

Vandaag om 7:00 bij de ingang om de drukte voor te zijn. Het is inderdaad nog rustig en met alle opdringerige (parkeer)gidsen valt het ook mee. Ondanks het besluit om zonder gids het park te verkennenWeiterlesen
Vandaag verruilen we de kust weer voor de bergen; cloud forest in Monteverde. Halverwege de rit nog opgehouden door studentenprotesten. Hiervoor waren we door onze gids al gewaarschuwd dus hebben weWeiterlesen
Vandaag op het programma; de hangbruggen in het nevelwoud van Selvatura park. Zoals een nevelwoud betaamt is het wat mistig maar op sommige plekken zelfs een zonnestraal. We hebben sowieso erg gelukWeiterlesen
Om met de deur in huis te vallen; absoluut hoogtepunt vandaag was de Midden-amerikaanse Tapir. Daarover straks meer. Vandaag redelijk relaxed vertrokken. Onze volgende bestemming (Rio Celeste) is maarWeiterlesen
klinkt goed en hele mooi foto's! Bram en Suus