Relaxen onder de Italiaanse zon!

Vandaag hebben we vooral genoten van een boek lezen en zwemmen. We hebben de dag afgesloten deze avond in het restaurant van de camping!! Wat is de Italiaanse keuken toch lekker!! 😋
Uitstapje naar Gubbio langs een schilderachtige weg met prachtige vergezichten en diepe ravijnen.
Na aankomst eerst inkopen gedaan.
Daarna te voet naar het stadje de heuvel op (en een klein beetje metLeer más
We mochten rijden door het prachtige Umbrië met de typische putten in de wegen!
Aangekomen op de camping was het even wennen dat de plaatsjes dicht bij elkaar zijn. Daarna zijn we op zoek gegaanLeer más
Op de camping in Riccione beviel het ons niet echt! We zijn op zoek gegaan naar een rustiger camping in het groen. 🌳
Het is hier prachtig en met een zwembad!! 🏊♂️ We kunnen gratis met deLeer más
Ook hier kan het regenen maar we hebben ondertussen toch al met onze voeten in de Adriatische zee gewandeld!
Wat een zalige camping helemaal in het groen. We hebben enorm genoten van de rust, het zwembad en het samenzijn! 😊
Ondertussen zijn we vertrokken richting Milaan.
Zalig om terug in het groen te zitten en bekomen van het toch wel drukke traject! 🫢
Prachtige natuur om door te rijden!!