Mural Harbor in Linz
18 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☀️ 28 °C
Mir si im Schiffshafe in Linz gsy bi dä Lagerhüser. I ha mi fasch nid chönne satt luege ab dene vieune Graffittis. Mary hets mega gfunge 😍
Graffittis in Linz
18 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☀️ 29 °C
Mary hätti dert no stunge chönne verbringe
Industrie vo Linz
18 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☀️ 29 °C
U uf dr angere Flusssiete grüen u Waud
Üsi Ungerkunft
18 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☁️ 30 °C
Das Hotel isch no schön gmacht, aber so mit am ässe isch nüt, mir müesse uswärts 🙈
Mir si im Chäuer iquartiert...das isch super dert isch schön chüeu. Derfür hets gratis ä Waschmaschine uOkumaya devam et
Flotti ungerhauti bim Znacht
18 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ 🌙 23 °C
Ig ha Claudia bir Waschmaschine troffe, sie isch mit ihrem Maa Frank im glieche Hotel. Wo mir hei wöue ga ässe hei sie ou grad wöue ga u mir hei üs super verstange vorem Hotel u si grad zäme isOkumaya devam et
das hei mir am Morge gseh
19 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ⛅ 26 °C
Hei zerscht am Räge müesse dervo fahre...aber när isch guet gsy. Chli dür Meisfäuder düüset. Äs het mau ke Getreide gha
Mittagässe
19 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ⛅ 27 °C
Da mir uf üsere Route niene are Bäckerei verbie si gfahre, hei mir jtz haut ines Bistro müesse 😃 isch aber lecker gsy u mau ä Abwächslig zu dä Sändwitsch.
das hei mir am Nami gseh
19 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ⛅ 27 °C
Äs isch ä wunderschöni Fahrt gsy u mir si fei vorwärts cho...u ändlech isch Donau nüm so brun. Äs het fasch gluschtig gmacht für ga z'bade....aber mir hei scho wieder äs Gwitter im Äcke gseh 😏
kurz vorem Ziel
19 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☀️ 29 °C
Mir si no dür Räbbärge gfahre....u när hei mir uf Brüg müesse für über Donau, aber dr Wäg isch so schmau gsy, mir hei müesse dr Rückspiegu iklappe 😂
u in Krems acho si mir no dürOkumaya devam et
u das wäri hinecht üses gligger
19 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☀️ 30 °C
Abchüelig
19 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☀️ 30 °C
äs tuet soooooo guet. Mir löh dr Tag la usklinge
Das hei mir üs Verdient
19 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ⛅ 26 °C
Nach 113 km Radle hei mir gwüss chli Hunger gha ☺️🍔 dä mit meh Fleisch isch am Cat 🤣
diä letschtä Radwäg idrück vom Morge
20 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ⛅ 25 °C
Mir hei das mächtige Schloss no mau chli nöcher gseh...u de umi mau bire riese Brügg unger düre. U das aute Grosi ufem Velo isch dr hammer gsy. Diä het schono möge Pedale 🥵
Mittagässe kurz vor um Ziel....
20 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ⛅ 26 °C
As giit no ca 35km bis uf Donau-Insel, dert Wii mir no a chli ga Bade...
uf das hei mir üs dr ganzi Tag gfröit
20 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☀️ 28 °C
Mir hei soooo fröid, si am haub drüü scho uf dr Donauinsu z'Wien gsy u si dert ga Bade. Äs isch mega schön gsy u mir chöi säge, jessss mir heis schafft 💪🏽 nach 12 Täg 🚲, 1142 km i däOkumaya devam et
u z Wien hets de ou ä huuuufe Graffittis
20 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☀️ 28 °C
Diä Graffittis hani ufem Wäg zum Hotel gseh...u dr Sprayer het gmeint, äs wäri zyt für äs nöis 👍🏼
Üses Hotel für 4 Täg
Apfelauflauf
Nid so guet wie Vreni's Öpfurösti, darum giits no Vanillesauce dezu
Hüt mit ÖV ungerwägs
21 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☁️ 23 °C
Hüt löh mir Velo im Hotel u gönne dä Bei ä Pouse 😊 mir hei für 3 Täg ä City Karte glöst. Mir so zwe richtegi Tourischte 🤣
Stadtbesichtigung Teil 1
21 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☁️ 24 °C
Zerscht si mir ga s'Parlemänthuus ga gugge u när s'Rathuus. Schad hei si bim Rathuus äs Linwand ufgsteut. Sie hei dert äs Filmfestival.
Stadtbesichtigung Teil 2
21 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☁️ 24 °C
Votivkirche u Stadtgarten
Stadtbesichtigung Teil 3
21 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☁️ 26 °C
Burgtheater, Hofburg, Kunsthistorisches Museum, Wiener Staatsoper u alte Stadtbahnstation. Leider hei fasch aui Geböide irgend äs Grüscht ums Huus 🙈
Zmittag bi de Staatsoper
Stadtbesichtigung Teil 4
21 Temmuz 2023, Avusturya ⋅ ☁️ 27 °C
Karls Kirche u Denkmal an Soldaten der Sowjetarmee
Stadtbesichtigung Teil 5
Schloss Belvedere
Das wäri sooo äs schöns Awäse, aber leider sehr ungepflegt, i glube dene si Gärtner usgfaue.🤔

GezginWürklich cool😀