Bbq tijd

Op de terugweg boodschappen gedaan bij een mega grote hyper intermarche.
Vandaag eten we home made aardappelsalade en een stukje entrecote op de barbecue. Bon appetit!
Op de terugweg boodschappen gedaan bij een mega grote hyper intermarche.
Vanmorgen wakker geworden door een heel kort buitje van 5 min. Gelukkig is het ook koeler. Gisteravond nog lang buiten gezeten, de langste dag van het jaar he...
Zelfs vuurwerk verderop rondWeiterlesen
Vandaag kiezen we voor een autoritje door de Calvados streek, iets ten zuiden van ons. Heuvelachtig landschap heel veel appelboomgaarden en vakwerkboerderijen.
Onze eerste stop is in Lisieux. NaWeiterlesen
Wat een imposante verschijning bovenop de heuvel met uitzicht over de stad. De basiliek van Lisieux is zeker het bezoeken waard. De koepel is 95 m hoog, oppervlak 4500 vierkante meter. Ze zijn er welWeiterlesen
We rijden via het heuvelachtige platteland door naar Beaumont en Auge.
Aanbevolen door Agnes als zijnde pittoresk Normandisch dorpje. Dat klopt ook wel. Klein maar fijn met, op deze inmiddels weerWeiterlesen
Vanmorgen ontbijten we voor het eerst binnen, het miezert en regent even later toch ff serieus. Na half twaalf worden de donkere luchten minder en trekken we de wandelschoenen aan.
We gaan eenWeiterlesen
Het is een mooi ronde dat we lopen. Glooiend en afwisselend landschap, heerlijke geuren. Af en toe een klein gehuchtje met de typisch Normandische huisjes en boerderijen. Ook passeren we een groterWeiterlesen
Na de wandeling van 9 km hebben we zin in een biertje. Die willen gaan drinken in een leuk dorp halverwege . Het is een half uurtje rijden naar huis. Optimistisch stappen we uit. Een leuk dorp is hetWeiterlesen
Vanmorgen schijnt het zonnetje volop en kunnen we weer buiten ontbijten.
We zijn natuurlijk zuinige Nederlanders en gooien niet snel eten weg. Met oud brood maak ik lekkere wentelteefjes. Een goedWeiterlesen
Na het ontbijt is er weer geen stroom. Waarschijnlijk wordt de kabel nu echt vervangen want sinds vrijdagavond is de weg nog steeds afgesloten richting Pont Audemer. Voor nu betekent het geen koffieWeiterlesen
ReisenderDit is voor jullie ook een mooie dag geweest.
ReisenderDe warmte spat ook van de foto's af...