Fruit de mer

Fruit de mer is voor ons echt het summum van vakantie. Ruim 40 jaar geleden hebben Bart en ik dat voor het eerst gegeten aan de Cote d' Azur.
Ditmaal alikruikjes, kleine grijze garnalen,Meer informatie
Ditmaal alikruikjes, kleine grijze garnalen,Meer informatie
De temperatuur is hoger dan verwacht dus thuis kunnen we lekker in het zonnetje. Lezen, spelen, luieren
Vandaag de laatste dag dat Fleur en Logan er zijn. We willen nog even naar het strand. De baai vlakbij ons huis biedt geen voorzieningen dus rijden we naar Saint Valerie en Caux. We proberen nog eenMeer informatie
Na het spelen op het strand, zoeken van mooie steentjes en schelpjes lopen we naar het binnenhaventje. Toen we aan kwamen lag het nog droog. Nu begint er weer water in te komen omdat het vloedMeer informatie
Eenmaal weer thuis gaat Fleur alvast wat spulletjes pakken terwijl Logan lekker buiten speelt. Zijn nieuwe windmolen doet het goed.
De laatste avond samen eten we natuurlijk lekkere visgerechten.
Vanmorgen op tijd opgestaan zodat Logan nog ruim de gelegenheid heeft om te spelen voordat ze in de auto stappen.
Daar geniet hij enorm van!
Dan wordt het tijd om te vertrekken. Dat is wel ff slikkenMeer informatie
Nadat we Fleur en Logan hebben uitgezwaaid trekken we de wandelschoenen aan.
We hebben via Komoot een makkelijke route uitgekozen vanuit Varengeville- sur-mer, onder Dieppe. Via de kustroute rijden weMeer informatie
Na een uur lopen door de boomrijke lanen en het heuvelachtige landschap bereiken we het strand.
En wat we bij Pourville al zagen.....een smal kiezelstrand en zowaar een best brede zandstrook. Het isMeer informatie
We lopen verder via de rood- witte kustroute ( lange afstandswandeling van Treport naar le Havre). Het is een pittige klim maar het uitzicht over de baai tot voorbij Dieppe is prachtig.
DaarnaMeer informatie
We kunnen terugkijken op een mooie gevarieerde wandeling die ik goed heb kunnen volhouden. Tuurlijk doet mijn teen zeer en loop ik niet vrij maar het is goed te doen zo.
Denk trouws wel dat ieMeer informatie