Eindelijk gewoon de oude weg

We hebben een reis dag, om naar de andere kant (oost) van het meer te komen. Helaas is de helft van de weg allemaal wegwerkzaamheden, dus veel gravel en dan weer stukje asfalt, dan weer gravel enz.
Helaas een foto vergeten, de samsa en shoarmarol waren erg lekker.
Prachtig stuk gereden door verschillende landschappen: rode rotsen, grote kiezels, zand met helmgras, alles in een rit.
Zo even een duikje nemen.
Bij het weggaan zagen we geiten met enorme billen. Zie die bok dan 😵💫
Een hike door de rode rotsen. Prachtig 😍
Wel opletten, want niet alle plekje zijn even droog
Wat een heerlijke, bijna vlakke plek, midden in de bergen 😍 Hier overnachten we.
Een overblijfsel van een eind 10de eeuwse nederzetting. Door de eeuwen heen heeft het veel doelen gediend.
hadden we een nacht overgeslagen. Dat was gisteren wel te merken en vannacht sliepen we als een blok 😴😴
Nu aan het ontbijt in hotel Citystay met allemaal nieuwe dingen te ontdekken en proeven.Läs mer
Hoog en droog, met uitzicht op het Victorysquare en het opera- en ballettheater.
Vanmiddag even geslapen en gedoucht, om daarna met een Amerikaans stel die K&M veel op weg hebben geholpen, te eten.Läs mer