Hiken aan Candelero

Na playa Coralitos, komt playa Candalero. Ooit stond er een rotsformatie die echt net op een kandelaar leek.
Onze gids Chino (de Chinees, hij heeft Chinese roots en iedereen heeft hier een bijnaam)Meer informatie
Dit is een ritme waar ik helemaal gewoon aan kan worden, opstaan met de zon (6:30) koffie, eerste ontbijt met fruit, tweede ontbijt, warm, meestal met eieren en bonen, tegen 8:30 tent afgebroken,Meer informatie
Ensenada grande is het meest noordelijke strand van Espíritu santo, en dus zijn we heel dicht bij de kolonie van zeeleeuwen! Met heel veel plezier ga ik mijn vriendjes nog eens dag zeggen! HopelijkMeer informatie
Sorry… er is geen visueel bewijs van… ik zeg het liever meteen 😉
Na het downloaden van het laatste weerbericht via de satellietfoon, blijkt dat er een stevige noordenwind zal komen opstekenMeer informatie
Zo’n vakantie wanneer je elke dag denkt “dít is de béste dag!” Zo eentje is dit geweest… voor deze post gebruik ik zonder schroom wat foto’s van mijn reisgezellen, het zijn toppertjes,Meer informatie
Nu het heerlijke kayak avontuur er op zit, begint weer een ander soort avontuur. Op mijn eentje met de auto door het Mexicaanse woestijnlandschap…
Hier had ik op voorhand het minst over na gedacht.Meer informatie
Vandaag nog minder plannen dan gisteren… ik ben nu echt snip verkouden, dus ik blijf hier, boekje lezen, OJ drinken, misschien een wasje doen en een poging om mijn dagboek wat aan te vullen!
Er is letterlijk geen enkele dag geweest tijdens deze trip dat ik geen foto’s of filmpjes gemaakt heb van de zon die boven de horizon komt piepen en er achter vandoor gaat. In La Paz de eerste week,Meer informatie