Chris, Liane, Socks en Kevin gaan naar Noorwegen! Maar zouden ze het halen? Of doen ze daarvoor elke ochtend toch te lang over ontbijten, zwemmen, douchen, aankleden, opruimen, inpakken en vakantie vieren? もっと詳しく
  • Liane R

• 11足跡
  • 11日間
  • 124写真
  • 48いいね
  • Laatste avond bij de brommerclub

5月25日, ドイツ ⋅ 🌧 14 °C

Na Kopenhagen zochten we naar de laatste camping op de route naar huis. Het werd een plekje in een weiland bij een huis in Duitsland, weer aan een meertje. Het regende alleen de héle tijd dus daar hebben we helaas geen gebruik van gemaakt. De eigenaar bleek zijn maandelijkse feestje met zijn brommerclub te hebben en zat met een stuk of 5 jongensachtige mannen al aardig aangeschoten bij een vuurtje in een olievat. We zetten eerst de tent aan de bus en daarna liet hij ons alles zien. Hij bleek erg vriendelijk. We dronken een wijntje onder de tent en aten sardientjes op toast, yumyum potnoodles en kaas. Het was een heerlijke plek met een prachtig meertje, en daarom extra jammer dat de regen met bakken uit de hemel bleef komen. We maakten er maar wat van en hadden een gezellige laatste avond. Dronken ook nog een biertje met de inmiddels straalbezopen brommermannen. De volgende ochtend regende het nóg harder. We draaiden ons nog eens om en omdat het nog best lang gezellig was gisteren kwamen we wat langzaam op gang. We pakten alles maar nat in en om 12 uur reden we weg. Onderweg veel regen en heel veel file door wegwerkzaamheden en ongelukken. We hopen om 20:00 vanavond thuis te zijn. Zweden en Noorwegen waren waanzinnig mooi en we willen zeker binnenkort weer terug en dan verder naar het noorden. We willen het dan iets beter plannen en niet elke dag rijden, maar wat meer tijd nemen voor de omgeving en ontspanning. Ja, nóg meer ja! Het was een heerlijke vakantie, maar nu zijn we wel weer toe aan ons eigen bed, douche en schone kleren. Bedankt voor het lezen!もっと詳しく