Smoo cave

John O'Groats

Door m'n besluit om het aantal activiteiten te verlagen, omdat ik anders nooit thuis kom, zijn er hele stukken uit de route vervallen. De meest noordelijke locatie op het Britse eiland was daar 1 van.Читать далее
Rogie Falls

Voor de volgende stop moest ik een flinke afstand overbruggen. Het was een route die deels over de heenweg ging naar grotendeels door langs lochs en natuur. Rustpuntje in die route was de Rogie Falls.
Inverness

In tegenstelling tot wat ik had verwacht is Inverness een klein en rustig plaatsje. Verder ook niet veel te doen.
Dingwall camping

Aan alles is te merken dat dit eigenlijk een camping is voor de wat minder mobiele oude campers. Ik werd met mijn motor in het uiterste hoekje weggezet (waar een fietser juist dicht bij alleЧитать далее
Olievulplug

Een eigen vermelding waard: na honderden mijlen door het Schotse landschap met de rubberen olieplug van de eerste dag, reed ik op weg naar het kasteel langs een onooglijk bedrijfje. Toch maar evenЧитать далее
Urquhart castle

Een must see voor mij. Ouwe stenen met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 500 en met een mooi verhaal meer dan 1000 jaar.
Naar huis

Nog 1x luxe douchen op de camping en dan met de motor via Jupiter art, Carlisle, 3 tankstops en na Hull met het veer weer naar huis. De penguin tracker houdt het ook allemaal niet bij, en voor mijЧитать далее