Wow Tag im Ngorongoro 🤩

Nomal.... Was füren Tag! De Komba häts doch tatsächlich gschafft, ois da im Ngorongoro fascht s'volle Programm z'zeige 😍😍🤩
Wenn er morn nomal toppe wett, wird's schwierig 🤣
Wenn sichRead more
Wenn er morn nomal toppe wett, wird's schwierig 🤣
Wenn sichRead more
Hüt simmer früeh los. Am sächsi simmer mit offenem Dach (ich liebes!!!) dur di nächtlichi Dunkelheit gfahre. Kei Ahnig, wie de Komba scho wenigi Minute nach oisere Abfahrt das entdeckt hät: LoieRead more
Hüt hät de Komba für d'Bettina und mich es Spezialprogramm iibaut. Au hüt simmer scho am sächsi use. Isch weniger bluetig (🙈) wie geschter gsii aber meegaa schön, so in Tag z'starte.
NachherRead more
Au hüt simmer wieder früeh use. Nachere doch sehr ruhige Nacht im Zelt simmer am halbi sächsi uufgstande. Und au hüt simmer miteme mega Sunneuufgang belohnt worde 🤩
Zmorgä hämmer am HippopoolRead more
Also eigentlich wieder en tolle Tag, aber chli truurig, will mir en Grossteil vode Strecki händ müesse mit zuenem Dach fahre. Wägem Staub 🥴🥹😢
Nachdem ich di letschte 6 Täg jewiils faschtRead more
Nachdem mir i dem mega lässige Massai-Camp gschlafe händ, simmer losgfahre. De Komba hät ois no e megalässigi Lodge ufem Wäg zeiged, wo relativ noi und wunderschön isch. E perfekti UusgangslagRead more
Es gseht guet uus 🤩
Ich han hüt am Flughafe es Ticket überchoo und es gseht so uus, als ob ich mitem Edelweiss Füügi heiflüge därf. Jetzt nutzi am Flughafe no di letschte Minute uus, zum FlipRead more
Traveler❤️
Traveler