Naar San Francisco
7 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 16 °C
Weggebracht door Patricia naar Schiphol. Aangekomen in San Francisco, eerst in lange rij bij de douane. Daarna met de BART (metro) naar Powell Street en naar hotel gelopen.
Foto's gemaakt van cableEn savoir plus
San Francisco
8 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 18 °C
Gevangeniseiland Alcatraz, erg indrukwekkend. Via Pier 39 met de zeeleeuwen naar de Golden Gate Bridge gelopen. Daarna nog naar Alamo Square gegaan, met de Painted Ladies. Deze zijn bekend uit FullEn savoir plus
Camper ophalen
9 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 20 °C
Ritje gemaakt met de kabeltram, erg leuk. Aangezien we nu vlakbij Lombard Street waren, konden we nu foto's maken die niet tegen de zon in waren. Camper opgehaald, duurde erg lang en konden pas laatEn savoir plus
Naar Yosemite NP
10 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 18 °C
Naar Yosemite gereden, en daar over de Tioga Road gereden. Deze heeft prachtige uitzichten. Na de Tioga Road ligt Bodie, aan een onverharde weg (alles in de camper is dus flink door elkaar geschud).En savoir plus
Yosemite NP
11 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 20 °C
Onze plannen zijn iets door de war gegooid vandaag. We moesten namelijk ons nog inchecken bij de camping, en dat kon alleen tussen 10u en 16u. Dus we hebben een iets kortere hike uitgezocht: de MistEn savoir plus
Naar Kings Canyon NP
12 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 28 °C
Vandaag zijn we op zoek gegaan naar gigantische Sequoia's. We gingen naar General Grant Grove, waar veel van deze immens grote bomen staan. Waaronder de General Grant Tree. Deze boom is in 1650 jaarEn savoir plus
Naar Death Valley NP
13 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 37 °C
Vandaag was een lange reisdag. We moesten namelijk onderlangs Seqouia & Kings Canyon National Parks, aangezien er doorheen geen (grote) wegen liggen. Onderweg geluncht bij Red Rock Canyon SP. MooiEn savoir plus
Naar Las Vegas
14 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 33 °C
We zijn eerst nog langs een aantal punten in Death Valley geweest, het is hier erg mooi. Onderweg, vlak over de grens in Nevada, was spookdorpje Rhyolite. Maar deze vonden we niet zo bijzonder.En savoir plus
Las Vegas
15 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 34 °C
Vandaag de Strip wat verkend. Uiteraard naar het beroemde welkomstbord geweest. Daarna zijn we oa the Mirage (tropische regenwoud stijl) en the Venetian (Venetië stijl, inclusief grachten)En savoir plus
Naar Zion NP
16 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 27 °C
Vandaag hadden we de planning een beetje omgegooid. Dit omdat een trail in Zion die we wilden gaan lopen, (deels) is afgesloten wegens rotsval. Daarom Valley of Fire SP onderweg kunnen bezoeken, watEn savoir plus
Zion NP
17 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 25 °C
In Zion hebben we vandaag de Narrows gelopen. Dat begint met een pad langs de rivier. En vervolgens kan je door de rivier heen lopen, terwijl je in een tientallen meters hoge kloof bent. Erg mooi enEn savoir plus
Naar Bryce Canyon NP
18 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 17 °C
Vandaag over een mooie route gereden. Omdat we door een tunnel vanwege de hoogte precies in het midden moesten rijden (en alle andere campers, bussen en busjes), werd de tegenliggende rijstrook evenEn savoir plus
Bryce Canyon NP
19 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 20 °C
Vandaag een wandeling gemaakt door Bryce Canyon NP. Het waaide soms flink, maar dat deerde ons niet. Het uitzicht was prachtig! We hebben ook tussen de hoodoos (smalle rotspilaren) gelopen.
Na deEn savoir plus
Naar Dead Horse Point SP
20 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 20 °C
Een reisdag over wegen met prachtige omgevingen. Oa highway 12 en de scenic drive bij Capitol Reef. Ondertussen hebben we de Escalante Petrified Forest aangedaan. Daar is versteend hout, fossielen enEn savoir plus
Arches NP
21 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 15 °C
Vanaf onze camping in Dead Horse Point SP zijn we gereden naar Arches NP. Je hebt hier veel apart gevormde rotsen. Dit is gevormd door verschillende lagen zandsteen en door de eeuwen heen door regenEn savoir plus
Naar Mesa Verde NP
22 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 15 °C
Eerst zijn we nog naar de nabijgelegen Canyonlands gegaan, naar een paar viewpoints. Blijkbaar hadden de Amerikanen op deze zondag met zn allen zin om daar ook naar toe te gaan. Maar gelukkig waren weEn savoir plus
Naar Monument Valley
23 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 20 °C
We hebben eerst Mesa Verde NP nog wat verder verkend. Wat ruïnes, uitzichten en goed bewaarde huizen. Ongelofelijk hoe ze dat deden tussen rotsen in kliffen.
Onderweg naar Monument Valley kwamen weEn savoir plus
Naar Page
24 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 22 °C
Vanmorgen hadden we een jeep tour door Monument Valley, naar en langs diverse mesa's (enorme tafelberg), butte's (smalle en hoge rotsformaties), spire's (pilaren) en arches (rotsbogen). Daar wonen nogEn savoir plus
Naar Grand Canyon
25 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 21 °C
Vandaag twee tours gehad. Eén door de Upper Antelope Canyon en één door de Lower Antelope Canyon. Beide waren zeer indrukwekkend. 's Avonds aangekomen op onze camping in Grand Canyon. We kwamen erEn savoir plus
Grand Canyon
26 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 16 °C
We hebben vandaag een heel stuk langs de rand van de Grand Canyon gelopen. We hadden mooie uitzichten op de canyon en de Colorado-rivier.
Gelukkig kwam de weersverwachting niet (helemaal) uit enEn savoir plus
Naar Jerome
27 septembre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 17 °C
De wekker ging vroeg, en tot onze teleurstelling was het mistig. We waren bang dat onze helikoptervlucht gecanceld zou worden, maar gelukkig konden we twee uur later. Zo gaaf! We hebben zowel over deEn savoir plus
Route 66
28 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 30 °C
In 1927 is de Route 66 geopend. Een weg van Chicago naar Santa Monica door acht staten en was zo'n 3.940 kilometer. In 1978 werd er een snelweg aangelegd. De dorpjes aan de Route 66 die warenEn savoir plus
Naar Los Angeles
29 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 19 °C
Vandaag onderweg naar Joshua Tree NP hebben we nog een klein stukje Route 66 gedaan.
Joshua Tree NP is een mooi, maar ook een beetje een apart park. Om de zoveel meter staat er één Joshua boom, dieEn savoir plus
Los Angeles
30 septembre 2019, États Unis ⋅ ⛅ 18 °C
Met het verkennen van LA zijn we begonnen met Hollywood Boulevard en de welbekende sterren op de Walk of Fame (de stoep dus). We hebben een aantal leuke namen op proberen te zoeken. Maar wat zijn hetEn savoir plus
Universal Studio's
1 octobre 2019, États Unis ⋅ ☀️ 20 °C
Vandaag zijn we naar het pretpark van Universal Studio's gegaan. Een doordeweekse dag, buiten de Amerikaanse schoolvakanties: het was dus gelukkig niet zo druk. De attracties zijn allemaal inEn savoir plus