Dag Bolivia
10 aprile 2025, Bolivia ⋅ ⛅ 9 °C
Tja, en dan na 10 dagen ga ik alweer door naar Peru! Morgenochtend in de vroege uurtjes ga ik met de bus de grens over.
Ik moet zeggen dat Bolivia mij ontzettend verrast heeft, meestal hou ik niet zoLeggi altro
Lago Titicaca
15 aprile 2025, Perù ⋅ ☀️ 15 °C
Goh wat ben ik moe... ik wil eigenlijk gaan kayaken, maar dat zie ik nu echt even niet zitten. In plaats daarvan loop ik naar een mirador, meteen even oefenen met wandelen op hoogte voor mijn hikeLeggi altro
Volgende stop
16 aprile 2025, Perù ⋅ ☀️ 19 °C
En toen was ik alweer aangekomen in Arequipa en uitgenodigd om te gaan klimmen!
Laatste deel
25 aprile 2025, Perù ⋅ ⛅ 16 °C
10 dagen was ik in Arequipa, het was een heerlijke ervaring! Ik verbleef in wat een hostal moet gaan worden, maar dat nog opgeknapt moest worden. Ik had lekker mijn eigen kamer en overdag schilderdeLeggi altro
Salkantay
1 maggio 2025, Perù ⋅ ☁️ 19 °C
De hike die ik al maanden van tevoren had gepland, de Salkantay naar Machu Picchu. 4 dagen hiken en de 5de dag naar de verloren stad van de Inca's. Het was de zwaarste hike die ik ooit heb gedaan, metLeggi altro
Cusco / Qosqo
6 maggio 2025, Perù ⋅ ☁️ 18 °C
En dat was Cusco, of zoals ze het in Quechua zeggen: Qosqo. Een hele mooie stad met heerlijk eten en mooie gebouwen, maar jeetje wat toeristisch. Je kan niet even rustig op een bankje zitten, wantLeggi altro
Thuis
8 maggio 2025, Olanda ⋅ 🌙 15 °C
Na 3 verschillende vluchten, 25 uur vliegen en een net op het nippertje gehaalde laatste vlucht ben ik weer thuis. Fijn en gek. Gek en fijn. Ik kijk terug op een reis die al mijn stoutste dromen waarLeggi altro

Viaggiatore
Wat zie ik hier? Zijn ze nep, dood, vast gebonden kleintjes? Wtf is dit
Viaggiatore
Dit zijn echte, dode, baby llamas die als offering aan Pachamama worden gegeven
ViaggiatoreEigenaardige gewoonte is dat offeren toch.