• Karine Wingereid Eek

• Reisens start
    21. juni 2025
  • Påfyllings stopp!

21. juni 2025, Sverige ⋅ ☀️ 21 °C

Kjøleskapet er fylt opp, tanken er full (Husk diesel!), vi er mette.

Noen har glemt kort og noen kan ikke svensk, da må Nicko steppe inn som service arbeider!

Nå går turen videre mot Gøteborg for første overnatting.

DIESEL⛽️

Ut på tur Alltid sur!! 😡

• Slutt på dag nr.1

21.–22. jun. 2025, Sverige ⋅ ☀️ 16 °C

Satt opp telt 🏕️ 🚙 og slapper litt av i kveld med Tørnquis og øl og cola før turen går videre til Danmark i morgen 🇩🇰

#superlativeadventureclub #europeanmountainsummit #onourway #Sverige
    #camping

• Hedeby

23. juni 2025, Tyskland ⋅ 🌬 16 °C

Etter et lite kulturelt innslag i på museumet i Hedeby, setter vi kursen videre mot Østerrike, med store muligheter for omveier.

Noen ganger må man være kulturelleturturister 📷

• Start på dag nr.4

24. juni 2025, Tyskland ⋅ 🌬 16 °C

Vi starter dagen med å prøve å pakke telt. Siden sjefen (Vidar for de som måtte lure) gikk på do fikk vi andre beskjed om å fikse det. Det resulterte i at vi måtte pakke teltet på nytt.. Men nå er vi klare for å gripe dagen i fantastiske Schwerin med litt kulturelt og dyrisk innhold før turen går videre til Leipzig.Les mer

• Slutt på dag nr.4

24. juni 2025, Tyskland ⋅ 🌙 19 °C

Vi har kommet oss til Leipzig hvor vi skal tilbringe natten og muligens en natt til 🤷🏻‍♀️ vi får se hva vi finner på. Vi har fått låne Airbnb stedet til Hannes, som også skal kjøre European Mountain Summit om ikke så alt for lenge. Vi er evig takknemlige for både sove plass, hyggelige omgivelser og mange tips til hva man kan se og gjøre i området 🤩🤩 Tusen takk 🙏🏻🤗

Her er en liten bilde oppsummering av hva dagen har gått til.

• Start på dag 6.

26. juni 2025, Tyskland ⋅ ☁️ 28 °C

God morgen. Dagen i dag blir brukt til å vandre litt rundt i bakgater i Leipzig mens vi vasker klær. Kan informere om at det er vindstille, 30° og vekslende mellom overskya og sol.

• Mat pause

26. juni 2025, Tyskland ⋅ ☁️ 29 °C

Litt mat må til! Vi har forlatt Leipzig og beveger oss mot Pilsen, Tsjekkia. Vi så vårt snitt når vi hadde tid og mulighet til å få kryssa av et land til på reise lista!

• Pilsen

26. juni 2025, Tsjekkisk Republikk ⋅ 🌧 23 °C

Vi har kommet oss til Pilsen, Tsjekkia🤩Vi har fått slått camp på en fin campingplass, Autocamp Ostende. Så får vi se hva morgendagen bringer.

På grensa mellom Tyskland og Tsjekkia var det også en liten type «gamle Svinesund» Nicko ville ikke stoppe så da kjørte vi bare igjennom😞Les mer

• Start på dag nr.7

27. juni 2025, Tsjekkisk Republikk ⋅ ☁️ 24 °C

Vi startet dagen med et morgenbad 🏊🏻‍♂️ det var 25° i vannet og strålende sol ☀️

Deretter tok vi bussen inn til sentrum hvor vi nå er på Techmania

• Pilsen

27. juni 2025, Tsjekkisk Republikk ⋅ ☁️ 22 °C

Vi har gått litt rundt i de Tsjekkiske gater i Pilsen. Mye flott arkitektur å se! 👀

Vi endte også opp midt i CEZFest, trolig en musikk festival, alt stod på tsjekkisk, ingen inngjerding, alkoholservering var det mye av, noen stod på scenen å sang noen andre stod der å prøvde å synge(?)Les mer

• Slutt på dag nr.7

27. juni 2025, Tsjekkisk Republikk ⋅ ☁️ 19 °C

Vi nyter siste kveld i Tsjekkia før vi vender snuta mot Salzburg i morgen for siste dag før vi starter eventyret, European Mountain Summit.