• Isle of Mull, Staffa, Lunga

August 2 in Scotland ⋅ 🌬 15 °C

Pastaministeren kælede for aftensmaden aftenen før vi skulle på Puffin tur fra øen Isle of Mull. 😆

Straks som vi var kommet ombord på båden, så vi en ret stor Ørn 🦅 og længere ude på vandet blev vi fulgt at flere delfinerne 🐬 inden vi ramte øen Staffa som har de vildeste klippe formationer. Så forventningerne til dyrelivet var helt i top😅 vi vandrede rundt på Staffa for at se om vi kunne spotte nogle puffens - uden held. Vores kaptajn på båden havde spottet nogle på vandet, men de var væk da vi kom retur. Han sagde de bedst ville kunne spottes på vandet fordi det er sidst på yngletiden og ungerne er ved at være fløjet fra reden.. da vi ankom på Lunga (den ø de fleste puffins har rede på) spottede vi ingen og spiste frokost på toppen for så kunne vi da nyde udsigten i stedet for😅
    Vi fandt et par andre fra vores båd lidt længere nede på klippeøen og så spottede vi faktisk Puffins langt ude på vandet - de lånte os deres kikkert, så vi kunne se dem. Og så gik vi fælles tilbage til båden for det var ved at være tid til at sejle hjemad. På vej retur spottede vi en der landede modsat den klippe vi stod og tænkte at nu var vi da vidst heldige men så spottede nogle andre fra vores båd længere fremme en der kom ind med fisk til ungerne. De stod og ventede på den ville komme ud igen og så fik vi rigtig puffin show🐧🤩😍.
    På vej tilbage spottede vi også sæler 🦭 fantastisk med alt det dyreliv🥰🥰