Me and my Mercedes

Mercedes, het favoriete merk van de Albaniërs.
Mercedes, het favoriete merk van de Albaniërs.
Heel mooie uitzichten. We reden het laatste stuk van de SH6 naast de rivier.
Tijdens het communisme mochten Albaniërs geen auto bezitten. Daarom is een auto vandaag een statussymbool. Mercedes is het topmerk. En die auto moet blinken, ten alle tijde. Dus vind je op elke hoekLeggi altro
Kustplaats in Albanië, ons aangeraden tijdens onze eerdere koffiepauze. Slapen in een koele hotelkamer bij het strand. Na vier dagen eindelijk een douche! Zalig 💙 Dineetje in een visrestaurant metLeggi altro
Een van de leukste dingen van deze trip is de camaraderie onder de teams. Soms begin je je dag alleen en dan kruis je mekaar plots in the middle of nowhere. Deze stoffige rit in het verzengendeLeggi altro
OK, Wilma, je maakte gisteravond al enkele rare geluiden. En je weigerde de motor uit te zetten ook al trokken we de sleutel uit het contact. Maar het is niet zeer sociaal om er de brui aan te gevenLeggi altro
In het gezelschap van Team 71 gingen we al pompend op de ontkoppeling de grens met Montenegro over. In het pikkedonker kwamen we aan op de party. Tijd voor wat ontspanning voor Kurt (bestuurde nukkigeLeggi altro
We tonen enkel de braafste foto’s😉
We hebben slechts een stukje van Montenegro gezien. Maar wat we hebben gezien,- de bergen en de baai van Kotor - was ronduit schitterend. Hier komen we zeker nog eens terug!
Het plan was om naar Sarajevo te gaan. Toen bleek dat we nog drie uur te rijden hadden, takten we af naar Mostar. De brug die tijdens de oorlog volledig vernield werd, is heropgebouwd. De toeristenLeggi altro