Badespaß an der Playa de Tauro

Am Massenirrsinn Playa del Inglés und am „Highlight“ Maspalomas vorbei ging’s weiter an der Küste in Richtung Nordwesten. Auch die Bettenburgen von Puerto Rico lassen wir rechts und linksRead more
Om negen uur pikte onze gids ons op bij het appartementencomplex om ons het berggebied in te brengen. Daar gingen we ons met nog vier andere Nederlanders klaarmaken voor de activiteit vanRead more
Ik heb vannacht echt een vreselijke nacht gehad. Zweten, koorts, hoofdpijn, misselijkheid, noem maar op. Ik vermoed een lichte zonnesteek. Mijn Garmin geeft alleen maar waarschuwingen van hoge stressRead more
Vanmorgen werden we wakker gemaakt door de dames die zingend de slaapkamer binnenkwamen. Vandaag moesten we er vroeg uit, want we moesten om acht uur buiten staan voor de transfer naar de surfschool.Read more
Heerlijk, uitslapen! Na bijna tien uur in coma te hebben gelegen, hadden de anderen al ontbijt gehaald en kon ik zo aanschuiven.
De dames hadden een massage geregeld bij het zwembad. Auke en ik zijnRead more
Na een waardeloze nacht (oftewel niet geslapen door een feestje bij de buren), besloot ik rond 2 uur maar eens een ontbijtje te maken, de laatste spullen te pakken en naar Auke te gaan.
Net als vorigRead more
Der Urlaub geht langsam zu Ende. Auf dem Programm steht ein kurzer Trip nach Puerto Rico.
Die Stadt ist ein riesiger Einkaufsladen. Eine Mall nach der anderen. Ein Hypermercado größer wie derRead more
Heute war es bewölkt und ideal zum laufen, diesmal östlich. Zuerst musste ich mit beiden Händen einen Hang hochklettern. Dann merkte ich das die Straße wegen Steinbruch gesperrt ist. Durch ZufallRead more
Zugegebenermaßen, eine touristischere Destination hätten wir uns wohl kaum aussichen können.. dennoch liegt der Hafen Puerto Rico halbwegs idyllisch zwischen den hohen, felsigen Bergen derRead more
Frühsport Hometrainer, Schwimmen, Frühstück, 11.25 Uhr Bus nach Puerto Rico, 17 Uhr zurück von den Shopping Malls, super ausgebautes Busnetz, Abendessen mit anschließendem kleinen Konzert TinaRead more
Traveler Den Strand fanden wir bisher auch am schönsten 😎👍🏽.
Traveler 😎🙌🏻