Pickup zum Erschte
2024年7月23日, カナダ ⋅ ☁️ 21 °C
Hüt hets früeh Tagwach gä.
03.30 AM het dr Wecker nachere Gwitternacht gweckt. Ä Pickup hei mir wöue in Falkland (BC) ga aluege.
Äs isch ä vierähaubstündigi Fahrt (400 km) i Süde vo BCもっと詳しく
Ichoufe
2024年7月24日, カナダ ⋅ ⛅ 21 °C
Bevor mir am am nächschte MIttwuch Richtig Vancouver flüge si mir no mau uf Williams Lake ga ichoufe.
Äs het du no ä neue Rasemäiher ghä. Ä Elektrische mit 58 V.
Ob itz Bänziner oderもっと詳しく
wieder uHu-Arbeit
2024年7月25日, カナダ ⋅ ⛅ 12 °C
Die letschte uHu-Arbeit hei mir für das Jahr erlediget. Gseht itz fei guet us.
Übrigens: Am Morge bim Zmorge isch no ä Hirsch diräkt nämbe dr Terrasse o cho zmörgele.
Pickup zum Zwöite
2024年7月26日, カナダ ⋅ ⛅ 17 °C
Am Morge am Sächsi isch mit Beat Abfahrt gsi Richtig Prince George (3,5 Autostung/300 km nördlech).
Bim Mac Donald‘s drive in heimer üses Zmorge für d‘Fahrt nach PG ghout.
Mir hei äもっと詳しく
U no das…
2024年7月27日, カナダ ⋅ ☁️ 21 °C
Di letschti Arbeit ufem Grunsstück: drü chlineri Böumli fäue, wo scho i Stromleitig gwachse si.
U de no chli chille.
Übrigens: A de Strommaschte näbe de Strasse u zum Huus het meischtens drüもっと詳しく
Cornercoffee u ...
2024年7月28日, カナダ ⋅ ☁️ 25 °C
Hüt heimer Esther u Beat im Cornercoffee zum Zmittag iglade. Ds Cornercoffee isch no ds einzige „Restaurant“ hie in Horsefly.
Gesterkt vom Ässe isch no dr Griu zum Putze u iwintere gsi.もっと詳しく
Bsuech bim Zmorge..
2024年7月29日, カナダ ⋅ ☁️ 14 °C
Ä Rägetag isch agseit gsi u dä isch o itroffe, äs isch dr zwöit richtig Rägetag sit das mir hie in Canada si.
Bim Zmorge hei mir bir Sauzläcki Bsuech vore Euchmuetter mit ihrem Junge übercho.もっと詳しく
Zämerume isch agseit
2024年7月30日, カナダ ⋅ ☁️ 13 °C
zersch heimer mau äs aschtändigs Zmorge gha.
Die letschti Wösch gwäsche, gstoubsugeret het d‘Martina scho geschter.
Dr ganz Steibode mit äm Dampfgrät greiniget.
Voguhüsli u Kolibritränkiもっと詳しく
ab nach Vancouver
2024年7月31日, カナダ ⋅ ☁️ 19 °C
Tagwach am Füfi, Zmorge ässe, Abwäschmaschine userume, Ds Gischirr vom zMorge abwäsche, Übergwicht vo Martinas Goffer umlade, nid viu, äs Buech u ä Pullover😜,
Ghüdder zämesammle, Pickupもっと詳しく
42nd wedding day
2024年7月31日, カナダ ⋅ ☀️ 23 °C
Hüt. hei mir üse 42nd wedding day at the Top of Vancouver gfiret. Super Wätter u Usblick gsi.
Ds Ässe isch ä Wucht.
Ds Top of Vancouver isch äs Dräireschtorant.
Übrigens: We me geit ga ässeもっと詳しく
Granville Island
2024年8月1日, カナダ ⋅ ☀️ 28 °C
Hüt simer uf Granville Island gsi. Ä Haubinsu mit verschidene Verchoufsläde u dr Granville Island Public Market ire grosse Haue mit Lebensmittu u Restaurant. Im grosse Chindermarkt mit viuneもっと詳しく
itz giuts ärnscht äs geits i 🇨🇭
2024年8月2日, カナダ ⋅ ☁️ 24 °C
äs deftigs Zmorge, ufe Bus u Canada Line ufe Flughafe, Flug het füfzg Minute Verspätig. Check In no nid offe. Da bruchts mau äs Aperitiv. Isch ja scho high Noon gsi😜
Warte, warte… no öppiもっと詳しく
wieder daheim
2024年8月2日, カナダ ⋅ ☀️ 22 °C
so mir si wieder ds Wichtrach. Aues isch guet gange. Trotz verspätet abgfloge, zur Zyt glandet.
See you in Cnada at the end of December 2024