Uitgespeeld, it is over

De reis naar huis is redelijk voorspoedig verlopen. Het overstappen in China was nog wel even spannend (lees: Chinezen die geen Engels kunnen, moeilijk 24 uurs visum aanvragen, lange rijen enRead more
Met tussenstops in Lake Tekapo (mooi!) en Christchurch (saai) zijn we naar Auckland gereisd en hebben hier onze laatste dagen samen doorgebracht. Straks is het tijd om naar het vliegveld te gaan enRead more
Maar gelijk even doorpakken met de dagtrips vanaf Queenstown met een boottocht bij Milford Sound!
Omdat we ons leven een dagje niet door de bus wilden laten bepalen, hebben we vandaag een auto gehuurd om vanuit Queenstown een dagtrip maar Mt Cook te maken. Absoluut de moeite waard!
Wanaka is waanzinnig mooi!! We hebben Mount Iron beklommen voor heel mooi uizicht en we hebben een dag gemountainbiked. Het water in de meren en de rivier is helderblauw en de prachtige bergen makenRead more
Vanmorgen zijn we per heli naar Franz Josef Glacier gegaan voor een fenomenale hike over deze gletsjer!
Naast het meer was Lake Mahinapua een leuk voorproefje voor carnaval. We hebben ons flink vermaakt met het knutselen van ananas kroontjes voor de Tropicana party (derde prijs ja ja!)
Onze trip door Nieuw-Zeeland gaat in sneltreinvaart verder! Afgelopen nacht hebben we in River Valley geslapen. Hier is niks behalve een rivier, grasheuvels, héél veel schapen en een hele gezelligeRead more
Vanmorgen zijn we om vijf uur gewekt voor een prachtige, zeven uur durende hike door vulkanisch gebied. Vroeg, maar het was het meer dan waard!
Jaaa je bent er weer <3