Fel aan de oogjes
5 maja, Hiszpania ⋅ ☁️ 14 °C
Uiteindelijk is het gelukt... we staan op een rustig plekje in de Spaanse ZON. Tijdens de mooie route door de Pyreneeën was het bij tijd en wijle nog erg nat... maar dit is fijner... de zonnebril en Czytaj więcej
Op naar de zon
5 maja, Francja ⋅ 🌧 11 °C
Vandaag steken we de Pyreneeën over richting... DE ZON!!! We rijden door de mooie wijnvelden richting Pau en dan klimmen we naar de tunnel van Somport. We hopen op ZON aan het einde van de tunnel te Czytaj więcej
Concert
5 maja, Francja ⋅ ☁️ 10 °C
... Op deze manier hebben we helemaal geen wekker nodig!
Rondje Rauzan
4 maja, Francja ⋅ ☁️ 15 °C
Als het eindelijk droog is lopen we nog even naar het kasteel en het dorpje. Het heeft een hoog "ik vertrek"-gehalte... Mooie, maar kansloze plekjes.
Camping Vieux Chateau
4 maja, Francja ⋅ ☁️ 17 °C
De reis ging op zich best goed door een spannende podcast "Jacob, dood in Qatar". Daardoor gaat de tijd extra snel. Iets voorbij Bordeaux, in de wijnstreek van St Emilion vinden we een leuke Czytaj więcej
Pluie pluie pluie
4 maja, Francja ⋅ ☁️ 17 °C
Gelukkig was het droog toen we pauzeerden, zo'n 3 uur geleden, maar sindsdien is het regen, regen, regen. We zijn tegen, tegen, tegen, maar doen er niks aan. Monter voorwaarts!
Bonjour...
4 maja, Francja ⋅ ☁️ 15 °C
Dag 2 is alweer aangebroken en we rijden op tijd weg. Het weer is niet geweldig, dus het plan is om zover mogelijk richting het zuiden te komen.
Onderweg kopen we lekkere broodjes en doen we een paar Czytaj więcej
Na bijna 700 kilometer...
3 maja, Francja ⋅ 🌧 16 °C
... parkeren we Tilsammans op camping Des Deux Rivières in Martigny, dichtbij Dieppe. We wilden door Oost Frankrijk naar het zuiden, maar daar waren de weersverwachtingen slechter dan in het Westen. Czytaj więcej
Geen kado's in Sint Niklaas
3 maja, Belgia ⋅ ☁️ 17 °C
De goedkope-tank-app leidt ons naar een nondiscripte plek bij een gesloten winkelcentrum in Sint Niklaas. Een liter diesel kost 2,12 terwijl de app 2,03 had beloofd... Gelukkig is het even droog en Czytaj więcej
Ken je dat...
3 maja, Belgia ⋅ 🌧 17 °C
.... file bij Antwerpen?
Adiós!
3 maja, Holandia ⋅ ☁️ 13 °C
We dachten rond 8 uur te vertrekken ... en verdomd het is 8 uur. We laten het huis en tuin achter ons en zetten koers richting het ... nattige Zuiden. Is toch singelier: 5 weken geen regen... Marian Czytaj więcej