Vasaloppsstarten

Vanochtend gewekt door krijsende meeuwen, een heel ander begin van de dag! We rijden naar het Fulufjällets Nationalpark om een wandeling te maken bij de hoogste waterval van Zweden. Onderweg passerenRead more
Oeps, wat nu? File? Ja dus, voor de parkeerplaats bij het begin van de wandeling naar de waterval. De meerderheid loopt die van 1 uur, wij een langere variant, dus is het helemaal niet druk op hetRead more
Een mooie inspannende wandeling bracht ons bij een waardeloos uitzicht op de waterval. Tja, gelukkig is de weg naar het doel belangrijker dan …
Vervolgens vinden we een daalders plaats aan het waterRead more
De camping was veel te vol, maar het uitzicht was mooi. s Avonds en s ochtends…
Via een mooie rustige weg door natuurreservaat Städjan-Nipfjällets met de eerste rendieren langs de weg, parkeren we in Ramundberget. Plan is om een wandeling langs de rivier te lopen. Het weer isRead more
Wandelen zat er niet in. Te koud en te guur, we doen het wel voor de lol natuurlijk. Dus even een stukkie terug gereden en in Funäsdalen, een skidorp, beetje rondgekeken en natuurlijk een paar leukeRead more
Dit is ideaal… mooi weer, rustige weg door een eindeloos landschap met her en der een gehucht, een skigebiedje, een meer, een afslag en op de radio lekkere muziek. Zo houden we het wel vol totRead more
Twee maanden geleden hadden we deze camping al ontdekt en aangemerkt als een einddoel. En vandaag komen we dan aan in Kallsedet. Wat een prachtige plek aan een groots meer! En het is ook hartstikkeRead more
We hebben de fietsen niet voor niets mee,
dus nog een stukje van 20 km gefietst naar een oude kapel op de heuvel. De omgeving hier is wijds en heel rustig.
Campingbaas (jonge Nederlandse vent)Read more
TravelerInteresse, nou niet echt, ik fiets wel de bauke mollematocht🤪