Innersbachklamm, Lofer
5 Ağustos 2024, Avusturya ⋅ ☁️ 21 °C
Continuem la ruta i ens aturem a Innersbachklamm, a prop de Lofer, un congost ple d’encant natural. El camí s’endinsa entre parets de roca i un torrent d’aigües clares que baixa amb força,Okumaya devam et
Dinar vora el llac
5 Ağustos 2024, Avusturya ⋅ ☁️ 22 °C
Al migdia fem parada a Blattl’s SeeRast, just al costat del Sankt Ulrich am Pillersee, un llac preciós envoltat de muntanyes verdes. El paisatge és idíl·lic i l’ambient tranquil convida aOkumaya devam et
Nit a Zirl
5 Ağustos 2024, Avusturya ⋅ ☀️ 24 °C
Acabem la jornada a Zirl, un poble austríac als peus dels Alps, molt a prop d’Innsbruck. Passegem pels seus carrers tranquils, amb cases típiques tiroleses decorades amb flors als balcons i unOkumaya devam et
Lindau
6 Ağustos 2024, Almanya ⋅ ☀️ 27 °C
Baixem fins a Lindau, una ciutat preciosa situada a la riba del Llac Constança. El nucli antic, ubicat en una petita illa, és perfecte per passejar: carrers estrets, edificis acolorits i placesOkumaya devam et
Nit a Fischingen Abbey, Kloster
6 Ağustos 2024, İsviçre ⋅ ☀️ 26 °C
Aquesta nit dormim a Fischingen Abbey, la nostra primera vegada en una abadia. L’edifici impressiona per la seva història i arquitectura majestuosa, envoltat de calma en un petit poblet suís. LesOkumaya devam et
Passeig per Friburg
7 Ağustos 2024, İsviçre ⋅ ☁️ 25 °C
Visitem Friburg, una ciutat suïssa amb un encant medieval molt marcat. El centre històric està ple de carrers empedrats, cases antigues i esglésies que conserven l’aire d’altres èpoques. ElsOkumaya devam et
Dormir a Le Cro-Bidou
7 Ağustos 2024, Fransa ⋅ ☀️ 22 °C
Ja de tornada a França, passem la nit a Le Cro-Bidou, un resort envoltat de natura i situat vora un gran llac. L’entorn és tranquil i molt agradable, perfecte per desconnectar després de tantsOkumaya devam et
Dinar a Roybon
8 Ağustos 2024, Fransa ⋅ ⛅ 25 °C
De tornada cap a casa, decidim evitar les autopistes franceses i fem una parada a l’atzar a Roybon per dinar. El poble és tranquil, amb l’ambient típic de la França rural, i ens serveix perOkumaya devam et
Avinyó
8 Ağustos 2024, Fransa ⋅ ☀️ 34 °C
L’última nit del nostre viatge la passem a Avinyó, una ciutat amb un ric passat històric que ens serveix també per fer balanç de tot el camí recorregut. Passegem pel centre, descobrint elsOkumaya devam et
Tancant el viatge per Europa
8 Ağustos 2024, Fransa ⋅ 🌙 27 °C
Després de quinze dies de ruta en cotxe per Europa, mirem enrere i ens adonem de tot el que hem viscut. Hem sortit des de Barcelona amb il·lusió i hem recorregut milers de quilòmetres descobrintOkumaya devam et