Skovtur og OMG! K-POP RELEASE 💥

I dag - fredag - vågnede vi til skønt vejr og valgte at tage en lokalbus ud til Seoul Forest Park, som er en stor park en halv times tid fra centrum af byen. Der er blandt andet et område med deRead more
Torsdag startede vi dagen med en tur på det ret imponerende Dongdaemun Design Plaza, som er en blanding af udstilling, design-hub, konferencested mm. Bygningen er designet af Zaha Hadid og varRead more
Vi ankom til Incheon Lufthavn mandag eftermiddag og efter køreturen ind til vores hotel i Seoul kunne Josefine hurtigt konstatere, at hendes udvalgte K-pop-butik kun lå en kort gåtur væk. Så viRead more
Nachdem wir endlich geschafft haben, alle Besorgungen fürs Wohnheim zu erledigen, ging es heute früh an die Kurswahlen.
Das heißt so viel wie: Über 300 Austauschstudierende versuchen gleichzeitigRead more
NOTE: Alot happened on my day tour this day, so I'm going to post in separate parts!
The first couple of days in Busan have been.... an adjustment. I didn't do as much prep for Korea as Japan so itRead more
On a visité l’enceinte d’une célèbre équipe de Esport (SKT T1) et une des meilleures au monde ! 🌍🇰🇷
C’est un lieu de re-transmission des tournois et championnats d’Esport, maisRead more
Aujourd’hui c’est patinage ! Une grande patinoire est en place au City Hall de Séoul jusqu’au 12 février donc on en profite !
Et on a aussi pu visiter le palais Deoksugung à proximité quiRead more
Südkorea. Keine Sekunde hatte ich dieses Land auch nur in Erwägung gezogen und doch bin ich nun hier. Habe mich ein letztes Mal tragen lassen von meinem Bauchgefühl und den Begebenheiten und auchRead more
Mein erster Tag in Südkorea beinhaltete etwas ganz Besonderes, auch wenn dies mit einem mulmigen Gefühl verbunden war. Ein Besuch in der Demilitarisierten Zone (DMZ), der Grenze zwischen Süd- undRead more