St Margaret-at-Bay, 16 juni 2026
I går, England ⋅ ☁️ 19 °C
Heel populaire en prachtige wandelpaden aan de Engelse kust. En i.t.t. het Nederlandse kustpad overal fijne bankjes.
Ik heb een lunchpauze in The Coastguard Pub hier achter de rug en keer om naarLes mer
Kingsdown, 16 juni 2026
I går, England ⋅ ☁️ 19 °C
Kingsdown en de camping gezien vanaf de Noordzee en kliffen aan de kust. Na boodschappen voor ontbijt met fiets, uur klimmen en dalen, begonnen aan mijn eerste Noordzee kustpad wandeling inLes mer
Gezelschap, Kingsdown Camping, 15 juni 2026
15. juni, England ⋅ ☁️ 17 °C
Zit lekker in mijn stoeltje van wat snacks te genieten als de lokale vos relaxt komt buurten.
Kingsdown Camping, 15 juni 2026
15. juni, England ⋅ ☁️ 17 °C
Fiets en uitrusting naar boven gesleurd en een fijne kampeerplaats aan de Noordzee gevonden: Kingsdown Camping.
Redelijk rustig en met "quiet zones". Hopelijk blijft het weer zo mooi voor een NoordzeeLes mer
White Cliffs of Dover, 15 juni 2026
15. juni, England ⋅ ☁️ 17 °C
Gestrand op het "Coast Path" wandelpad bij St Margaret-at-Cliff. Een kilometer met de fiets en bepakking gesleurd. Alles afgepakt en weer opgepakt over drie poorten. Ik had me zowat van de kliffenLes mer
Dover Castle, 15 juni 2026
15. juni, England ⋅ ☁️ 17 °C
Vreselijk veel tijd verloren bij het zoeken van een uitweg uit Dover.
DFDS Ferry Duinkerke - Dover, 15 juni 2026
15. juni, Frankrike ⋅ ☁️ 18 °C
De veerboot naar Dover op tijd gehaald. Leek een moeilijke route van 20 km door Duinkerke maar viel gelukkig mee, ruim op tijd bereikt en ingescheept. Ca. 13:00 u. (Engelse tijd) landing in Engeland.
Malo-les-Bains, Duinkerke, 14 juni 2026
14. juni, Frankrike ⋅ ⛅ 15 °C
Een relaxte mooie zondag aan de Noordzee kust van Duinkerke. In WO2 een vreselijk slagveld als in een museum hier goed gedocumenteerd en bezocht.
Ook nog even de geest verzet met kunst in het FRACLes mer
Duinkerke, 13 juni 2026
13. juni, Frankrike ⋅ ☁️ 19 °C
Nou, de fietsenstalling midden op het stationsplein in Duinkerke. Laten we hopen dat die veilig staat...
Hotel om de hoek. Klaar voor het weekend met fietsen.
Koksijde, 13 juni 2026
13. juni, Belgia ⋅ 🌬 16 °C
Alternatief vervoer aan de Noordzee kust. Moet hier nodig eens met de mooie jongen langs!
Doornpanne, 13 juni 2026
13. juni, Belgia ⋅ ⛅ 18 °C
Kloten wegen maar ook veel prachtige fietsstraten in België!
Oostduinkerke, 13 juni 2026
13. juni, Belgia ⋅ ⛅ 16 °C
Veel liefhebbers van de harde Noordzee wind aan de kust, maar j zit het een beetje tegen...
Nieuwpoort, 13 juni 2026
13. juni, Belgia ⋅ ☁️ 18 °C
Het veer over de IJzer bij Nieuwpoort gevonden. Prachtige dag! ☀️
Middelkerke, 13 juni 2026
13. juni, Belgia ⋅ 🌬 16 °C
Op weg naar Duinkerke gezandstraald in de stormachtige wind aan de Noordzee kust.
Noordzee kustpad, Oostende-Westende, 12 juni 2026
12. juni, Belgia ⋅ 🌬 16 °C
Vanochtend ca. 10:30 u. het Noordzee strand van Oostende opgewandeld voor een Noordzee kustpad wandeling zuidwaarts, ri. Nieuwpoort. In 2024 was ik hier al eens voor een wandeling noordwaarts totLes mer
Veerpont, Oostende, 11 juni 2026
11. juni, Belgia ⋅ 🌧 14 °C
In een vreselijke storm met regen in Oostende aangekomen. Door het opgewaaide strand- en duinzand geploeterd op de Spinoladijk. Met het veerpontje in de stad gekomen. Zeiknat en doodmoe de Vrienden opLes mer
Wenduine, 11 juni 2026
11. juni, Belgia ⋅ 🌧 14 °C
Aardig op koers ri. Oostende. De tegenwind is afmattend...
Omgeving Knokke-Heist, 11 juni 2026
11. juni, Belgia ⋅ 🌧 16 °C
Het mooie Zeeland verlaten en België op de fiets bereikt. Oostende als bestemming vandaag, maar al goed de weg kwijt hier door omleidingen...
Noordzee kustpad, Cadzand - Nieuwvliet, 10 juni
10. juni, Nederland ⋅ 🌬 15 °C
Vandaag een kustpad wandeling van Cadzand Bad naar Nieuwvliet Bad & retour (bij de "Verdronken Zwarte Polder").
Oude Zeedijk, Zuidzande, 10 juni 2026
10. juni, Nederland ⋅ ☁️ 17 °C
Ben te gast bij een zogenaamde "Vrienden op de fiets" locatie hier in Zuidzande, Zeeuws Vlaanderen. Een heerlijke, jaloers makende oase/biotoop met houten huis en heel lieve vriendelijke gastvrouwLes mer
Het Zwin, Cadzand Bad, 10 juni 2026
10. juni, Nederland ⋅ 🌬 15 °C
Als afsluiting van de Noordzee kustpad dag vandaag een rondwandeling door natuurgebied/ slufter "Het Zwin".
Het Zwin, Cadzand, 9 juni 2026
9. juni, Nederland ⋅ 🌧 17 °C
Een natuurgebied met slufter aan de Noordzee kust bij Cadzand. Vanaf hier weer landinwaarts voor de overnachtingen in Zuidzande. Morgen hoop ik hier een Noordzee kustpad dag te starten.
Noordzee kust, Nieuwvliet Bad, 9 juni 2026
9. juni, Nederland ⋅ 🌬 16 °C
Nou, de wind weer tegen maar het slechte weer lijkt er ook mee overgewaaid.
Westerschelde Ferry, Vlissingen, 9 juni 2026
9. juni, Nederland ⋅ 🌧 16 °C
Het veer naar Breskens bereikt. Veel rustiger hier dan aan de kust bij Zoutelande. Ziet uit naar slecht weer aan de overkant...
Vlissingen, 9 juni 2026
9. juni, Nederland ⋅ 🌧 15 °C
Goed onderweg naar het veer in Vlissingen, wind mee!

ReisendeMoooooi zeg. Dit maakt veel van het ploeteren goed 😉
ReisendeIk kan nauwelijks zien wat ik onderweg met mijn telefoon produceer maar vandaag was een mooie kustdag. Zo een waar je wenst aan de kust te wonen...