Les Champs Blancs in Agde

We zijn aangekomen op ons plekje in Agde. Een heel mooi plekje met eigen sanitair..alleen alles op de camping is helaas dicht...maar wij vermaken ons wel!🌞
Aan de andere kant van de weg is een heleLæs mere
Aan de andere kant van de weg is een heleLæs mere
Vandaag een beetje bij de camper aangerommeld...wasje gedaan, beetje schoongemaakt en als avondeten een lekker stukje vlees en vis op de cadac met een lekkere salade erbij.
Vanmorgen hebben we een fietstochtje gemaakt van ongeveer 15 km. En vanmiddag zijn we lekker naar het zwembad geweest..het was weer een heerlijke zonnige dag!
Gisteren hebben we toch maar een oventje gekocht...we misten onze ovens hotels haha.
Vanavond heeft Thijs heerlijk lasagne gemaakt...ik keur hem goed!!
Vanmorgen op de fiets naar Agde geweest. Daar ook weer mooie dingen gezien. Zoals Rue de L'amour..❤️❤️
Vanmorgen hebben we heerlijk bij de camper 🚐gezeten en vanmiddag even gezwommen 🏊...en nu is het tijd voor Max!🏎️
Vandaag zijn we nog even een eindje gaan fietsen..we wilden even op de boulevard kijken of daar nu nog wel iets open was (weekend) maar helaas.
Je kon er een kanon afschieten en niemandLæs mere
Vanmorgen zijn onze lieve, super gezellige, met dezelfde humor als ons over buurtjes vertrokken! Wat hebben we het gezellig gehad samen.🥂
We houden zeker contact en een hele goed reis terug naarLæs mere
Hier nog een paar foto's van ons laatste dagje in Agde morgen gaan we land inwaarts lekker binnendoor naar Saint Christophe? Kleine 500km dus zullen onderweg vast genoeg mooie dingen tegenkomen dieLæs mere
Het was een mooie dag touren (500 km). 🚐En natuurlijk hebben we prachtige foto's 📸gemaakt onderweg..
RejsendeMooi, lekker luxe, arme beesies
RejsendeStaan jullie op camping les champs blanco?
RejsendeJa dat klopt! Komen jullie een bakkie doen??🤣🤣