Het winkeltje, een fort en de zee

We zijn vanmiddag eerst even naar het winkeltje verderop geweest om waterschoenen te kopen want het is hier allemaal kiezelstrand. Daarna maar eens richting het fort maar die was al gesloten. Na eenЧитать далее
Vanmorgen alweer op tijd wakker en aan de koffie. We hebben besloten hier tot maandag te blijven omdat de plek die we voor ogen hadden dicht gaat. Maar dat is natuurlijk helemaal geen straf. VanmorgenЧитать далее
We zitten nog lekker.buiten
Het is hier nu nog 22 graden......
Goedemorgen goedemorgen goedemorgen zonneschijn
Vandaag bezoek gebracht aan het tegenover ons liggende eiland îles d'Hyéres. Was echt een super mooi eiland heerlijk gewandeld en een fort bezocht.
Hier krijg je toch nooit genoeg van?
Weer mooie foto's gemaakt.
Slaap lekker mensen!😘
Vanmorgen even op de fiets richting de spar gegaan. Ongeveer 2 km vanaf de camping. Mooie winkel in een klein dopje. Vanmiddag zijn we nog even gaan zwemmen.
Ook heb ik nog een foto gemaakt van hetЧитать далее
Vandaag lekker op het fietsje naar Hyères geweest. Beetje rond geslenterd daarna nog heerlijk gezwommen. Net het eten weer op en maar weer zien wat de avond brengt
Onderweg van La Tour Fondue naar Agde hebben we weer hele mooie dingen gezien..,
Wat een geweldige route was dit zeg en wat een uitzichten. Met als afsluiter een afdaling van 30%.
Путешественникjeetje wat moooiiiiii 😍