• Bernadett Szakács

Japan

A 57-day adventure by Bernadett Read more
  • Szép reggel

March 26 in Japan ⋅ ☁️ 11 °C

Naaagyon brutal volt az este, nagyon durva szel volt es vihar de csak levezette zoli azt amit le kell. Egy fontos szentely mellett alidtunk csianltunk teggel kavet. Elmentunka. Angyszentelybe ami teenyleg barom inagy es szep! A barlang jobban tetszett de ez is fntos amateratsu szentely.Read more

• Kis tura

March 26 in Japan ⋅ ☁️ 15 °C

Kis turanak indult de nem lett vegul ttira belole mert tul hosszu lett volna Zol imeg soakt vezetett, de jo volt kivost setalni az erdoben.

• Gyooooonyoooruuuuuuu

March 27 in Japan

Nagyin soakt vezett Zoli ezert nem akrtam hogy meg tobbet vezessen de az elozo michi no eki nagyin rossze shangos
    Volt ezert az mondta Zoli,hogy evezet meg es menynir emegerte! Anynira csoda view volt a fujira h elakdt a szavam! Reggel6tol mar kont voltam es vamultam! Reggelit is ott ettuk meg.Read more

• Hakone

March 27 in Japan ⋅ ⛅ 13 °C

Ne
    Oylan volt mint emlekztem.. Rengeteg ember es kiflodli a vive sme volt
    Oylan ko es a fuji sem latszott. Toli talalt egy erdkes templomot aho lmidnen fele busshista szerztes szobrok vaaankk az izgi volt.Read more

• Kibaszott fuji egesz nap!

March 28 in Japan ⋅ ☀️ 7 °C

Reggel anygo nrossz ido volt ezert feltm h nem latjuka fujit, de kesobb kitosztult es gyoynoru reggelizes volt!! Aztane lentunk apanorma tirara ami szotnen kurva ko volt! Az ice barlang atbaszas colt aztan oda vossza 1 orat autoztun kazett h ne engedjenek be engem 2onsenbe se….ez vanRead more

• Hosszu nap

March 28 in Japan ⋅ 🌙 9 °C

Mivel teganp nem engedtke be onsenbe, ma vagytam nagyin ra de hat obviosly megjott. Na midnegy elmenetunk turazni, lattunk 6!!darab oziket!!! Szep volt a tura d enem emntunk fel tlejesen.

• Micsoda nap

March 30 in Japan ⋅ ☁️ 12 °C

Nagyon random megtudjtuk h az amuyg meg lezart terueltre ellehet jutni igy kapva kaptunk az alkalmon es elmentunk. Micela kocist lekell rkani es visszal lehet csak felmenni igy azt probaltuk meg. Nagyon sok km kerezstul alagutban turaztunk ami nem volt kellemes nagyin feltunk az elejen.A busz tele volt ezert hitchikoltunk oda e svidsza is. Nagyin szep
    Volt bennt lenni a kapanok alpolnal jo elmeny volt.

• Random

March 30 in Japan ⋅ ☁️ 16 °C

Nagyon random dolgo torrtnet. A labaztatonal zoli megkerdzette gy ehlyi t h miylen kajat akanlj es elvit tmienlt aledvenc helyete majd megenztuka. Cseresznyefaviragzast! Nagyon jo elmeny volt.

• Trip end
    April 5, 2026