• Bernadett Szakács
  • Bernadett Szakács

New-Zealand

Low-budget working holiday backpackers Leer más
  • Winton

2–3 abr. 2025, Nueva Zelanda ⋅ ☁️ 16 °C

Miután megfürödtünk és betankoltunk Te Anauban, elindultunk Bluffnek. Zoli végre letöltött új zenéket így új zenéket hallgattunk. Winstonba töltjük az éjszakát, amiről azthittem, hogy csak egy uncsi carpark lesz. De ez a kis városka nagykn cuki! Nagyon tetszik alig várom, hogy reggel még többet sétálhassak benne.Leer más

• Bluff

3 de abril de 2025, Nueva Zelanda ⋅ ☁️ 17 °C

Azthittek nagyon kos charming lesz, de igazabol nagyo kihalt kis falu. Felmentünk a kilátóba és láttuk stewat islandet. De alegjobb az az oyster volt (a vilag legjobb oystere itt található Bluffben), úgyhogy ettünk 3 -3 darabot és fishn chipset mert szeretjük.Leer más

• Fortrose Cliff

3 de abril de 2025, Nueva Zelanda ⋅ 🌬 22 °C

Elkezdtük a The Catlins road tripet. Az első megállónk a Fortsoe cliff volt. Annyira érdekes, hogy 2 óra vezetéssel már mást lát az ember. A hegyek után jó a tengerpart.

• Curio bay

4 de abril de 2025, Nueva Zelanda ⋅ 🌬 15 °C

Erre vártam már amióta elindultunk.. kiderült ,hogy a pingvinek már nincsenek ott, mert vége a tojás rakásnak. Rettentően nagy szel.volt és majdnem elvitte Nissy ajtaját....szar is a hangja, ugyhogy majd elkell vinnunk szerelohoz.. szal minden szarul sült el kb. Most először..... surfozni se lehet már... viszont egy fóka ment át előttünk ami mókás volt. Visszatértünk ide és láttunk delfineket és fókát. Igazi giccs.Leer más

• The Lost Gypsy Gallery

5 de abril de 2025, Nueva Zelanda ⋅ ☀️ 14 °C

Immadjuk Zolival a ketyeréket es midnen féle fjata dolgot. Akie a hely az egy "kis zseni", midnen fele izgő mozgó ketyeret rakott össze. Nagyon mokás volt! Amikor megérkeztünk egy kisfiu Green Dayt zongorazott. A behopp $10, totalisna megérte.Leer más

• Purakaunui bay

5–6 abr. 2025, Nueva Zelanda ⋅ ☀️ 13 °C

Találkoztunk Annával! Nagyon szuper ez a campsite és itt van Anna is és nagyon jó most. Holnap megyünk közösen kalandozni! Nagyon várom.

Nagykn gyonyoru ez a campsite! Reggel Anna csinált palacsintát a fiúk megmártóztak az ócenba. Nagyon jó hely.Leer más

• Jack blowhole

6 de abril de 2025, Nueva Zelanda ⋅ ☀️ 16 °C

Nagyon szuper reggelt költöttünk el Annáékkal. Elindultunk a Jack's blowholehoz. Sajnos nem láttuk ugy ahigy kellet volna. Nagykn betésztáztam és rosszul lettem...

• Dunedin

8–11 abr. 2025, Nueva Zelanda ⋅ 🌧 8 °C

Belecseppetúnk a "nagy városi" életbe. Nagyon tetszik nekünke h a város, nagyon szép tele van street artokkal és törtenelemmel, emellett egyetem város így találtunk nagyon olcsón kaját, illetve egy egyetemi közösséget, ahol zuhanyoztunk. Elmentünk múzeumba, Annáékkal lógtunk este, söröztünk egy bárban.

Nagyon tetszik nekünme h a város, elmentunk egy street art trailre, az összsset láttuk nagyon tetszett!! Késő este értünk vissza. Közbe voltak még kalandok, mint hkgy nem takáltam Zolit 4 órán át és egy indiai nő segített a férjével nekem.

Vannaknkaldnok, zoli megizta a hatat igy 3 orat avrt a korhazba d enem kerult sorra.

• Albatrosszok

9 de abril de 2025, Nueva Zelanda ⋅ ☀️ 12 °C

Sokat gondoltunk, hogy elmenjünk e a peninsulara, mivel azt mondták, hogy albatrosszt csak touron látsz és ritka ha látod repülni.

Koran értünk fel így megreggeliztünk, megneztük a múzeumot és kimentünk a viewpointra. A viewpointon rengeteg albatroszt láttunk repkedni! Nagyon jó élmeny volr söt fur sealt is láttunk!

Kezdődött egy tour, így csatlakoztunk hozzá így láttunk egy albatrossz fiokákat! Nagyon cukik és nagyon! Sok infot megtudunk az albatrosszokrol is, hogy 1 evig elmwnnek utazgatni kb. Aranyosak nagyon.