Itt az idő pihenni!
2025年4月10日〜12日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 18 °C
Elég régita nem volt olyan anlunk, hogy csak pihenünk. Én már az Aoraki-n jártam gondolatban, illetve úgy volt ott találkozunk Gabival, de máshogy alakultak a dolgok. Ugye Zoli meghúzta aもっと詳しく
A világ legkisebb pingvinje
2025年4月11日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 16 °C
Oamaru sok modnenről híres, de én a pinvgvinek miatt akartam ide jonni! Először nem láttuk Őket, majd egy másik helyre wmntünk, ahol kiderült, hogy napközben lehet csak látni őket.
Én aもっと詳しく
Oamaru és a steampunk
2025年4月12日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 15 °C
Mielőtt elemgyúnk sarga szemű pingvineket nézni, elmentünk egy steampunk kiallitasra (15 $) annyira nem ért emeg d enem is volt rossz. A legjobb rész, hogy van egy steampunk bbq es azonもっと詳しく
Sárga szemű pingvin
2025年4月12日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 14 °C
Miután meg bbq-ztunk, elindultunk a pingvin lesre. 1 óra várakozás után jött is a pingvin, nagyin nehezen kehetett észre venni,mert caak mesaziről lehet nézni. Ez amúgy a legritkábbanもっと詳しく
Elephant rocks
2025年4月12日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 12 °C
Ez egy késői kirándulás volt, mert ugye pingvint néztünk. Ezek a kövek regen a víz alatt voltak, most már 200 m a víz felett vannak! Ráadásul itr forgattak a Narnia Krónikáiból is egyもっと詳しく
Gát
2025年4月12日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 11 °C
Sose láttunk gátat, így megáltunk és at is vezettünk ezen a gáton! Izgi volt.
Mt. Cook
2025年4月13日〜14日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 9 °C
Olyan régóta vártam erre! Csodas havas Mt.cook! Gabival reggel találkoztunk megreggeliztünk, majd anynir szép idő volt, hogy megcsináltuk a Hooker valley és a Kea pointot (zoli hata miatt nemもっと詳しく
Lake Tekapo
2025年4月14日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 15 °C
Mivel esik gondoltuk eljövúnm a Lake Tekapora. Útközben nissy megint megállt. Most várunk hátha megint az olaj. A kialtas jo lenne csak esik az eso. Szoval a kocsi kitankllva olaj 0 an. Deもっと詳しく
Clay Cliffs
2025年4月15日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 7 °C
Mivel nem colt annyira jó idő eljöttünk megnézni ezeket a cliffeket. Setalgattunk benne, szépek.
Újra Aoraki
2025年4月16日, ニュージーランド ⋅ 🌫 4 °C
Vártuk, hogy jó idő legyen, higy megtudjuk csinálnk a Mueller Hut-ot! Bent aludtunk megint. Reggel csodásan látszódottak a hegyek nagyon hálás voltam, hogy láthattam! A mueller hutog nemもっと詳しく
Fairlie
2025年4月16日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 10 °C
Miután felapokoltunk es tesszük újra az utunkat east coastra, megálltunk itt ,mert a barataink itt dolgoznak. Ittunk egy nagyon jó kávét!
Kiérdemelt wellness
2025年4月16日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 11 °C
Talaltunk egy helyet ahol 7 dollarert leher használni szaunát, és meelg vizey medencét így egybekötöttük a zuhanyzast egy jó wellnessell. Még jobban esetr az egész napos eső után.
Eső nap egy csodas freedom campben..
2025年4月16日〜17日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 12 °C
Ilyen csodás reggelre ébredtünk..... sokáig voltunk az ágyba míg eldöntóttük, hogy elemgyünk egy másik freedom campingbe reggelizni. Ott megetettük a kutyikat azzal a kolbászkákkal,もっと詳しく
Eső nap Christchurben
2025年4月17日〜18日, ニュージーランド ⋅ 🌬 15 °C
Erősen érezni az ősz és a ciklon utóhatásait. Viszont mókasan telt az esténk. Bevásároltunk mindenből is, vettunk jo sok hisot es bolognait akartam csinálni, de skansia tészta aもっと詳しく
Akaroa
2025年4月18日〜21日, ニュージーランド ⋅ 🌫 16 °C
Fuh! Eleg rögös út vezetett ide! A hegyekben köd volt és sötét eleg para volt, de Zoli nagyon jól vezetett! A freedomcamping tele volt, így random beparkoltunk elé.
Ma en csináltam Zolinakもっと詳しく
Castle Hill
2025年4月22日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 13 °C
Szerettünk volna itt bouldrrezbi, illetve elemmeni a bsrlangba, de nem jozt ossze. Setaltunk egy kicisit. Zsúfoltabb volt,mint az elephant rocks es hasonlo a 2.
Egy jo freedom camping
2025年4月22日〜23日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 13 °C
Megerkeztunk ebbe a freedom campingbe, a "semmin kozepere" es nagyon tetszik! Találkoztumk spanyol fiukkal akik mondták, hogy ma csidás lesz az égbolt. Alig várom!
Se kea, se jó idő
2025年4月23日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 3 °C
Nagyon szuper idot josoltak az Arthurs Passre, de pechunkre nagyon rossz az idő. Igy csak 2 vízesedt néztünk meg, mert amúgy a cipőnk is elázott, így offos a túra. De visszafelé láttunkもっと詳しく
Maori barlang festmények
2025年4月23日, ニュージーランド ⋅ ☀️ 10 °C
Elkellett menekülnünk Arthur's Passből, mert szörnyű idő volt. Legalabb nem esett, de nem érte meg túrázni, mert nem láttunk semmit. Így elindultunk Hanmer Springs felé.
Útközben ezt aもっと詳しく
Hanmer Spring
2025年4月23日〜25日, ニュージーランド ⋅ 🌙 6 °C
Hosszu vezetes után érkeztünk meg, Zoli elfelejtette parkoloba rakni a kocsit igy elkezdtunk hatra fele gurulni. De no para!
A jo szó erre a helyre ,hogy kis charming, ha tudja az ember h merreもっと詳しく
Bébi fókák
2025年4月25日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 15 °C
Kaikoura igazán megmutatta ,hoyg miylen is itt a wildlide. Igaz őszig kellet várni de megérte. Egy magyon rövid túra alatt találtunk bébi fókákat az anyikájuk nélkúl játszani aもっと詳しく
Delfinekkel úszás
2025年4月27日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 12 °C
Meg mindig nem hiszem el ezt a csodát.
Reggel 5.50-re kellet a bázison lenni, amikro elindultunk elkezdett feljönni a nao ami az egyik legszebb volt amit itt láttam NZ-n. A duskyk már akkorもっと詳しく
Nelson
2025年4月28日〜5月2日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 16 °C
Zoli nagyon elakart jönni Nelsonba így eljöttünk. Az út idefelé nagyon szép volt.
Nem túls ok mknden can Nelsonba, mivel egy város, de elmentünk NZ hivatalos középpontjába, majd a japanもっと詳しく
Cullen point lookout
2025年5月2日, ニュージーランド ⋅ ☁️ 11 °C
Portage előtt megálltunk egy picit zoli szendvicset enni, meg megnéznibezta lookout. Majdnem az 1 óras túrára mentünk.