Winton
2–3 apr. 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☁️ 16 °C
Miután megfürödtünk és betankoltunk Te Anauban, elindultunk Bluffnek. Zoli végre letöltött új zenéket így új zenéket hallgattunk. Winstonba töltjük az éjszakát, amiről azthittem,Meer informatie
Bluff
3 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☁️ 17 °C
Azthittek nagyon kos charming lesz, de igazabol nagyo kihalt kis falu. Felmentünk a kilátóba és láttuk stewat islandet. De alegjobb az az oyster volt (a vilag legjobb oystere itt találhatóMeer informatie
Fortrose Cliff
3 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ 🌬 22 °C
Elkezdtük a The Catlins road tripet. Az első megállónk a Fortsoe cliff volt. Annyira érdekes, hogy 2 óra vezetéssel már mást lát az ember. A hegyek után jó a tengerpart.
Waipapa világítótorony
3 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☁️ 21 °C
Szeretem a világító toronyokat és ez szép, ezért megnéztük ezt is. Ari.
A déli sziget legdélibb pontja
3 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☁️ 20 °C
Hamae voltunk az déli sziget legészakibb oldalán, így amugy is utunkba került a déli sziget legdéli pontja. Nagyon érdekes, hogy msot vagyunka legközelebb az Antaritikához. Zoli fotózkodottMeer informatie
Slope Point alvás
3–4 apr. 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☁️ 20 °C
Nagyon szép kempong jelyen alszunk, itt csend van és nyugalom, valszeg vegre tudok majd jol aludni. Nagyon szép öbölre látunk rá. Nagyin szep hely. Zoli csinált palacsintát.
Waipohatu waterfalls
4 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ 🌬 18 °C
Kellemes 2 órás sétanak indult, de isuonyatos saros volt az út. Mókás volt és szép volt a környezet. A 2. Vízesést véletlen talaltuk meg.
Curio bay
4 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ 🌬 15 °C
Erre vártam már amióta elindultunk.. kiderült ,hogy a pingvinek már nincsenek ott, mert vége a tojás rakásnak. Rettentően nagy szel.volt és majdnem elvitte Nissy ajtaját....szar is aMeer informatie
McLean falls
5 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☁️ 13 °C
Aranyos kedves kis séta vezet az esöerdőn keresztül a vízeséshez. Utána megálltunk egy kávéra. Egy cuki helyen.
Tautuku Estuary
5 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 13 °C
Le akartunk menni a catedral covesra, de lezárták így jutottunk el ide. Rovid kis séta lb 15 perc. Pár növény ami itt van lassna kihal ezért védett terület.
Lake Wilkie
5 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 14 °C
Volt időnk így Zoli meggyőzött, hogy nézzük meg ezt a helyet. Ez igy egy oda vissza 20 perc volt. Cuki aranyos tó szép őserdővel.
Florence Hill lookout
5 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 14 °C
Itt akartam fözni, de nem tudtuk, hogy mennyi idő eljutni és meddig van nyitva ahely amit megakartunk nézni, így csak egy kicist álltunk meg. Szép.
The Lost Gypsy Gallery
5 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 14 °C
Immadjuk Zolival a ketyeréket es midnen féle fjata dolgot. Akie a hely az egy "kis zseni", midnen fele izgő mozgó ketyeret rakott össze. Nagyon mokás volt! Amikor megérkeztünk egy kisfiu GreenMeer informatie
Picnic point
5 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 14 °C
Nagyon éhesek voltunk, de megérte megvárni, hogy itt együnk, mert szep és nyugis.
Purakaunui bay
5–6 apr. 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 13 °C
Találkoztunk Annával! Nagyon szuper ez a campsite és itt van Anna is és nagyon jó most. Holnap megyünk közösen kalandozni! Nagyon várom.
Nagykn gyonyoru ez a campsite! Reggel Anna csináltMeer informatie
Matai falls
5 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ 🌙 12 °C
Azér néztük ezt meg, mert úgy láttam, hogy van itt kék gomba! Nem talaltunk.. de szép volt.
Jack blowhole
6 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 16 °C
Nagyon szuper reggelt költöttünk el Annáékkal. Elindultunk a Jack's blowholehoz. Sajnos nem láttuk ugy ahigy kellet volna. Nagykn betésztáztam és rosszul lettem...
Nugget point
6 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 15 °C
Nagykn szép bilágítótorony azép úttal. Sajnos nagyon rosszul voltam a kajától így nem tudtam annyira élvezni, amennyire akartam.
Brighton Domain
6 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 16 °C
Nagyon szép freedom campingebe jöttúnk Dunedin előtt! Naolementére értünk ide. Még mindig szarul vagyok a kajától, de sétáltunk picit Zolival ami nagyon jó volt.
Dunedin
8–11 apr. 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ 🌧 8 °C
Belecseppetúnk a "nagy városi" életbe. Nagyon tetszik nekünke h a város, nagyon szép tele van street artokkal és törtenelemmel, emellett egyetem város így találtunk nagyon olcsón kaját,Meer informatie
Albatrosszok
9 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 12 °C
Sokat gondoltunk, hogy elmenjünk e a peninsulara, mivel azt mondták, hogy albatrosszt csak touron látsz és ritka ha látod repülni.
Koran értünk fel így megreggeliztünk, megneztük aMeer informatie
Doctor's point
9 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 15 °C
Id ejöttünk chillelni, meg Zoli pihizni. Csinalok mezes mustáros csirkét.
A világ legmerdekebb utcája
10 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 13 °C
Mivel megint Dunedinben aludutunk, így reggel enm ktt regeleliztünk de megnéztük ezt az utcát, mert Zoli akarta. Érdekes volt látni, bár láttam már ilyen meredek utcát.
Warrington
10 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 14 °C
Itt reggeliztünk Zoki nagykmon jó baconos tojást csinált. Jo kis hely érdemes itt kempingezni amúgy
Moeraki boulsers
10 april 2025, Nieuw-Zeeland ⋅ ☀️ 17 °C
Zoli találta ezt. Elvileg nem tudjak, higy ezek a kövek,hogy kerültek ide, nagyon ember által készítettnek tünik. De zoli megfejtette, hogy meteorok.