• Bernadett Szakács
  • Bernadett Szakács

New-Zealand

Low-budget working holiday backpackers Les mer
  • Kai Iwi lake

6. juni 2025, New Zealand ⋅ 🌬 12 °C

Az angolok is ide jottek es itt takiztunk. Nagykn elvolt ázva minden vicces módon kellet lejutni a partra. A tó maga szép olyan avize mintha a maldivon lennél. Sajnos jott az eső így nissy alatt élveztük a salátánkat. A teával már kimentünk.Les mer

• Visszatéres Whangareibe

6.–7. jun. 2025, New Zealand ⋅ 🌙 10 °C

Még elcsíptuk az IR-t , Zolinak megjott a pénze nekem még nem..

A whangarei fallsnál akartunk aludni, de nagyon rossz arcu valszeg helyi hajlaktalanok kocsivak, parkoltak ott és én nem akartam így ott lenni. Ezért eljöttünk. Jah és eletunk legjobb sushi delajet csinaltuk!!

Gyonyoru helyen ébredtünk.

• Matapouri

8.–10. jun. 2025, New Zealand ⋅ 🌩️ 13 °C

Már többször kinéztem ezt a helyet és nem hiába! Gyönyörű a h3ly es az egész bay. Tettünj egy kis sétát, sőt még az óceánban is fürödtünk! Beszelegettem egy utazo lánnyal akibsok tippet adott ausztráliára! Nagy munka keresésben vagyunk, reméljük találunk valamit. Zoli horgászik.Les mer

• Goat Island

16. juni 2025, New Zealand ⋅ 🌬 15 °C

Tényleg nem nagyon tudunk már merre menni, de ezt a cuki helyet egy helyi nö ajánlotta. Ráadasul, modnta h a lánya keres munkaerőt így lehet, hogy lesz munkánk. Meglátjuk kiváncsi vagyok. Hamnit csináltunk amit a helyi butchernél vettünk, és elmentünk egy kis sétára.Les mer

• Nem lesz szép campsite

16. juni 2025, New Zealand ⋅ ⛅ 13 °C

Egy freedomcamping kiskapu miatt kinéztünk egy helyet ahol ma alszunk, de mire odaertunk kiderült hogy ott nem lehet aludni. Szóval egy bő 40 perces kitérővel vissza tértünk abba aparkolóba ahol elv lehet. Na de ez annak h3lynek aképe ahol elv kempelnenk, de nem lehet.Les mer

• Reisens slutt
    13. september 2025